Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Alarmkabel

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Op je hoede met de juiste alarmkabels

Wij nemen beveiliging zeer serieus. Je (dierbare) bezit in bescherming nemen tegen de buitenwereld hoort daar natuurlijk ook bij. Het is duidelijk dat er meer en meer beveiligingssystemen toegepast worden in gebouwen, die daarnaast ook steeds slimmer worden. Wat hebben deze beveiligingssystemen nodig? Juist, bekabeling in de vorm van alarmkabels. De alarmkabels in de webshop van Redlink komen in vele soorten en maten.

Het is aan u om te bepalen welke alarmkabels er nodig zijn voor uw beveiliginstallatie. 2 aderig, 4 aderig, 6 aderig, 8 aderig, 10 aderig, 12 aderig, 20 aderig of naar wens, voor elke situatie kunnen we een oplossing bieden. De alarmkabels zijn te bestellen in 0,22mm² en de 0,22m² + 0,5mm². Hiernaast hebben de afgeschermde alarmkabels een PVC of LSZH mantel en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Alarmkabels voor je beveiligingsinstallatie

Goed, het is duidelijk dat het in deze tijd ondenkbaar is geworden om niet over een (zakelijke) alarminstallatie meer te beschikken. Met de tegenwoordige beveiligingssystemen is het mogelijk camera’s aan te sluiten die dan weer in verbinding staan met uw computer, tablet of smartphone. Zo heeft u alles binnen handbereik, ideaal toch?

Heeft u behoefte aan advies? Of bent u op zoek naar een speciale alarmkabel? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • +20 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-