Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

6 Redenen om een Netwerk- of Kabeltester van IDEAL Networks Aan te Schaffen

23 juni 2016

U heeft voor een mooi project een datanetwerk geïnstalleerd. En nu wilt weten of dit netwerk goed functioneert. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de klant. U wilt natuurlijk kunnen aantonen dat er vakwerk is geleverd om de klant een stuk zekerheid te kunnen bieden. Helemaal als er fabrieksgarantie op het netwerk moet worden afgegeven.

Als u maar af en toe zo’n netwerk aanlegt, kunt u ervoor kiezen om geschikte apparatuur te huren. Maar als u deze netwerken met grote regelmaat installeert, is het waarschijnlijk rendabeler om zelf testapparatuur in huis te nemen. In dat geval is de test- en meetapparatuur van IDEAL Networks de juiste keuze. Wij geven u 6 redenen om die keuze te onderbouwen.

1. Deel Netwerk- & Kabeltestresultaten Zonder de Locatie te Verlaten

Met de gratis mobiele IDEAL AnyWARE TM applicatie kunnen technici ter plekke testrapporten genereren. Deze rapporten zijn direct inzichtelijk of kunnen worden gedeeld door middel van de gewenste filesharing-methode. Zo hoeven technici de werklocatie niet te verlaten om een opdracht af te ronden. Dat kan ervoor zorgen dat de tijdsduur van een opdracht met dagen of zelfs weken wordt verkort, waardoor op personeelskosten wordt bespaard en de winstgevendheid wordt vergroot. Meer geld voor leuke dingen dus.

De IDEAL AnyWARE TM applicatie is compatibel met de testers en kabelcertificeerders: SignalTEKTM CTSignalTEKTM NTNaviTEKTM NTLanXPLORER ProLanTEK® III en FiberTEK III.

2. IDEAL Networks is een Betrouwbaar, Duurzaam Merk

IDEAL Industries, INC. vierde recentelijk zijn 100ste (!) verjaardag en staat erom bekend een van ’s werelds leidende spelers in de elektrische installatie- en testwereld te zijn. IDEAL Networks is een dochteronderneming van IDEAL Industries, INC. en is uitgegroeid tot een zeer grote fabrikant van draagbare testapparatuur met een indrukwekkend erfgoed en flinke expertise in LAN installatie en onderhoud.

3. Storingen Sneller Lokaliseren om meer Kabel- en Netwerkinstallatie Opdrachten af te Ronden

De automatische test- en troubleshootfuncties van IDEAL Networks meetapparatuur kunnen storingen snel lokaliseren en genereren uitgebreide testrapporten in slechts luttele seconden, waardoor uren aan werk wordt geëlimineerd. Dit, in combinatie met een batterijduur van maar liefst 18 uur, maakt het mogelijk om een opdracht af te ronden in één onafgebroken sessie. Technici kunnen op tijd naar huis en de winst wordt volledig gemaximaliseerd.

4. Kabel- en Netwerktestapparatuur voor Indoor en Outdoor gebruik

De duurzame actieradius van IDEAL’s Netwerktesters is verwerkt in een robuuste behuizing die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het scherm en de meetpoorten zijn goed beschermd om mogelijke schade tot een minimum te beperken. Logisch ook. Want deze apparatuur wordt veel gebruikt in dynamische omgevingen.

5. Zelf het Ideale Pakket Samenstellen om Kosten te Besparen

Bij IDEAL Networks hebben ze er rekening mee gehouden dat iedere technicus weer andere wensen heeft. Daarom zijn de kabel- en netwerktesters zo ontworpen dat ze op iedere situatie kunnen worden afgestemd. Dit kan de kosten flink besparen. De duurzame bouwwijze en het modulaire ontwerp verkleinen de behoefte aan onderhoud en wachttijd. U heeft geen extra apparatuur, zoals laptops nodig om de IDEAL Networks testers te gebruiken. Dat scheelt weer een aanzienlijke kostenpost. En dan nog iets: testresultaten en rapporten worden snel en accuraat uitgevoerd, waardoor elke opdracht sneller dan ooit wordt afgerond.

6. Reductie van de Kosten voor het Bezitten van een IDEAL Networks Tester

Het is niet alleen belangrijk om te kijken naar de aanschafprijs van een tester. De eigendomskosten zijn ook van belang om rekening mee te houden. IDEAL Networks heeft veel gebruik gemaakt van vervangbare onderdelen voor hun testers, waardoor de kosten van vervanging in geval van schade of slijtage zeer laag gehouden wordt. En voor het geval technici en monteurs versleten onderdelen moeten vervangen, kan dat gewoon snel en eenvoudig. Ook ter plekke.

Bekijk hier alle mogelijke opties. Of neem contact op met ons voor een toelichting.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief