Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Cat 6A systeemoplossing voor 10 gigabit snelheden

31 maart 2016

Datwyler heeft met de Light and Building beurs in Frankfurt haar 10 gigabit onafgeschermde bekabeling met klasse EA geïntroduceerd. Vanaf mei zal deze systeemoplossing beschikbaar zijn voor gestructureerde gebouwenbekabeling. Hier leest u over de specificaties van de Cat 6A kabels en componenten, die overdrachten met snelheden tot maar liefst 10 Gbit/s kunnen realiseren.

De niet afgeschermde koperoplossing van Datwyler bestaat uit een symmetrische 4P datakabel, een RJ45 module keystone en een ledig patchpaneel waar de keystone in wordt geplaatst.

CU 692 4P datakabel

10 gigabit koperoplossing Light and BuildingDeze AWG23-kabel is een onafgeschermde twister-pair kabel, oftewel U/UTP en heeft een buitendiameter van 8,5mm. Deze hoogstaande mechanische en elektrische kabel is geclassificeerd volgende de internationale standaardeisen van de Categorie 6A. Met een frequentie geschikt tot 500 MHz, worden er hoge dempingsreserves en een goede treksterkte mogelijk gemaakt. 

RJ45-module KU Plus 1/8 keystone

Deze dog keystone heeft een stabiele kunstofbehuizing die vlambestendig is. De clipbevestingen op de keystones zijn geschikt voor Datwyker keystone panelen en de meest gebruikte data-aansluitdozen in de markt. Door de KU Plus 1/8 te combineren met onafgeschermde Cat 6A kabels, kunnen er afnamemetingen gemaakt worden voor permanente links van de EA klasse met grote reserves geschikt voor 10 Gigabit over Ethernet (GbE) overdrachten. Daarbij zijn zowel de module als de kabel ook geschikt voor het gebruik van PoE+. 

KU 24-sg patchpaneel

Een niet afgeschermd 19-inch/1HE patchpaneel, waarbij de 'sg' staat voor staggered ('offset' oftewel versprongen). Ook hier is vlambestendige kunstof behuizing voor gebruikt, maar dan met een metalen voorzijde en geïntegreerde trekontlasting. De RJ45 keystone modules van Categorie 6A kunnen gemakkelijk in het paneel worden geklikt, waarbij er plaats is voor 24 stuks. De in hoogte versprongen openingen zorgen ervoor dat er geen alien crosstalk tussen de niet afgeschermde kabels kan plaatsvinden.

Deze complete koperoplossing met snelheden tot 10 Gbps zal vanaf mei bij ons verkrijgbaar zijn. Als u in de tussentijd behoefte heeft aan meer informatie, kunt u ons gerust bellen met (+31) 33 298 09 26 of natuurlijk e-mailen.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief