Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Datwylers vlaggenschip: 'Datwyler Data Centre Solution'

24 september 2014

Het datacentrum is de fundering van een organisatie. Alle kritische informatie, toepassingen en systemen moeten ten alle tijden direct beschikbaar zijn, zodat bedrijfsprocessen vloeiend kunnen verlopen. Hierin speelt een transmissieoverdracht met hoge snelheid een belangrijke rol. Een feilloze oplossing voor transmissieoverdracht in uw datacentrum is de ‘Datwyler Data Centre Solution’.


Datacenter datwyler

Eisen snelgroeiende data infrastructuren

Door de snelle groei van het wereldwijde IT-gebruik worden de eisen voor infrastructuren steeds hoger. Om de gegevensoverdracht met hoge snelheid in datacentra mogelijk te maken, zijn hoogwaardige systeemoplossingen in koper en hoofdzakelijk glasvezeltechniek onmisbaar.  Hoge kwaliteit glasvezelkabels en eersteklas componenten zijn cruciaal voor efficiënte prestaties van transmissiekanalen.

 

Datwyler's Glasvezel oplossing voor uw datacentrum

De ‘Datwyler Data Centre Solution’ is een modulaire “plug-and-go” glasvezeloplossing die speciaal is ontwikkeld voor hoge densiteit in datacentra. Hij overtreft alle vereisten van de huidige oplossingen voor bekabeling. De eersteklas, nauwkeurig op elkaar afgestemde kabels en componenten van deze recent ontwikkelde oplossing kunnen naar wens worden samengesteld en maken het mogelijk om een open ontwerp voor infrastructuur te realiseren. Tevens laat het systeem een eenvoudige verschuiving naar toekomstige toepassingen, zoals 32GFC, 40/100G-Ethernet en 120G Infiniband toe.

 

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Datwyler Logo

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief