Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Datwylers nieuwe glasvezel componenten

8 oktober 2015

Twee innovatieve componenten zijn toegevoegd aan de 'Data Centre Solution' van Datwyler:Breakout plug-in modules én converter plug-in modules. Maar wat kunnen zij? 

1. Breakout (BO) plug-in modules

Dit innovatieve component is nu verkrijgbaar voor OM3, OM4 en OS2 met LCQ-, LCD-, MTP- en E2000-adapters. De gerangschikte kabelgeleiding, zijn radiusbegrenzer aan de achterkant en de geïntegreerde bevestigingsclips zorgen voor het veilig en eenvoudig hanteren van voorgeconfectioneerde glasvezelkabels, zonder hierbij de adapters in het voorpaneel met ook maar enige spanning of druk te belasten. Wat natuurlijk erg gebruiksvriendelijk is.

2. Converter plug-in modules

Deze nieuwe inschuifmodules zijn nu ook leverbaar voor OM3, OM4 en OS2. De converter heeft aan de achterzijde twee 12-vezel MTP koppelingen, waarmee 24 vezels via een geïntegreerde fanout (een splitter/omvormer) naar drie 8-vezel MTP poorten aan de voorzijde van de module worden geleid. Hierdoor is het mogelijk om een reeds geïnstalleerde 24-vezelige kabel, of zelfs twee 12-vezelige kabels van gelijke lengte, optimaal te benutten voor drie 40G verbindingen, drie NG100G verbindingen of drie 64G-FC verbindingen. Zeer efficient dus.

Toegevoegde waarde voor u

Vanwege de hoogwaardige confectie bieden de nieuwe inschuifmodules u de beste waarden bij de optische prestatie (IL/RL).

De datasheets van de modules zijn hier te vinden. Voor meer informatie over de modules en toepassingen voor uw situatie, staan wij natuurlijk voor u klaar! 

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief