Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Datwyler nieuwe editie Handboek Functiebehoud

13 augustus 2015

Oude handboek toe aan vervanging? Geïnteresseerd in extra informatie over installatietechnieken en montage? Of juist een beetje hulp nodig? Dan heeft u geluk, aangezien Datwyler vandaag hun grondig vernieuwde handboek heeft uitgebracht! Hier leest u precies wat er aan bod komt.

Wat het rijk geïllustreerde handboek u brengt

Vanaf nu is er voor installatiebedrijven en adviseurs een geactualiseerde en uitgebreidere uitgave beschikbaar, welke 100 pagina's gevuld met collectieve expertise telt. Het boek biedt samengebundelde kennis, maar ook gedetailleerde informatie over meerdere installatietechnieken en over de montage van standaard kabelinstallaties met functiebehoud E30 tot E90!

Standaard optionele installatietechnieken

Deze installatietechnieken van de veiligheidskabels en -systemen komen speciaal in aanmerking. De klassieke standaard installatietechnieken worden met hoge mate overtroffen en zijn door beproevingscertificaten (ABP's) goedgekeurd volgens DIN 4102-12.

Beschikbare talen

Vanaf nu zijn de handboeken direct in het Engels en Duits te verkrijgen, maar binnenkort zal de Nederlandse uitgave ook beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief