Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Meer flexibiliteit in kantoren met de SOS-vloerdoos

15 maart 2016

Gisteren introduceerden we de box voor data en energie in kantoren. Dus nu we toch bezig zijn met het introduceren van handige ‘smart office’-oplossingen, laten we gelijk kennis maken een andere, nieuwe slimme aanwinst.

Gebaseerd op modulaire vloerdozen

De meest recente Datwyler ‘smart office’-oplossing is gebaseerd op modulaire vloerdozen die als verzamelpunt (Consolidation Point/CP) dienen. De vloerdozen kunnen namelijk worden aangevuld met kleine, decentraal geplaatste SOS-ondergrondse inbouwunits (SOS = Single Outlet Source). De totale aansluitunit kan dan op een nette manier op of binnenin ieder meubelstuk worden verwerkt. 

Voldoende stopcontacten ongeacht locatie

Met deze oplossing zijn er op elk werkplek genoeg stopcontacten en PoE-compatibele RJ45-aansluitingen voorhanden, ongeacht de locatie van de werkplek in een ruimte. De stopcontacten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor de nieuwe generatie LED-verlichting.

Deze vloerdoos is binnenkort bij ons verkrijgbaar. Heeft u in de tussentijd behoefte aan meer info? U kunt ons altijd e-mailen of bellen met (+31) 33 298 09 26.

 

 
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief