Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30
Of stuur een e-mail

Nieuw op de werkvloer: Jorin van de Groep

3 februari 2020

Jorin is 31 lentes jong en is een rasechte Spakenburger die op steenworp afstand woont samen met zijn vrouw. Hij is afgelopen januari gestart als het nieuwste lid van het Redlink team en vormt nu al een hecht logistiek duo met Bernardo. Wanneer je bij ons op bezoek komt zul je hem ongetwijfeld tegen komen!

Ervaring in de logistiek en productie


Na 13 jaar te hebben gewerkt als logistiek- en productiemedewerker bij een groothandel in de foodsector was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging zocht hij vanwege zijn affiniteit met techniek het liefst in de technische sector in een groeiend bedrijf.Wij zijn vereerd dat Jorin zijn nieuwe uitdaging heeft gevonden bij Redlink, vooral nadat hij aangaf dat hij zeer gecharmeerd was van het trotse, jonge energieke team.

Vrije tijd


Jorin is in zijn vrije tijd zeer sportief! 2 keer in de week is hij te vinden in het zwembad voor een potje waterpolo, en gaat hij vaak naar de sportschool. In het weekend gaat hij graag uit eten en support hij zijn favoriete voetbalteams AFC Ajax en de lokale trots V.V. IJsselmeervogels.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief