Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Redlink betekent Kwaliteit, Specialisme & Advies

6 maart 2015

Onze missie en visie staan al een tijdje beschreven op deze pagina. Onze kernwaarden stonden daar nog niet bij, maar spelen eigenlijk al sinds de oprichting een centrale rol. Voor ons een reden om u als trouwe, maar ook als nieuwe klant te wijzen op de waarden die voor Redlink typerend zijn.

 

Drie essentiele kernwaarden in onze bedrijfsvoering

Kwaliteit, specialisme & advies zijn als een drie-eenheid verankerd in onze organisatie.

 Driehoek van de kernwaarden Redlink

Kwaliteit

Denk aan de auto waar we in rijden, het bed waar we in slapen en de computer of laptop waar we mee werken. Alles moet van eersteklas materiaal zijn om ons zo productief, comfortabel en veilig mogelijk te kunnen onderhouden. Dat geldt natuurlijk ook voor de producten die we zakelijk gebruiken. Bij de keuze van producten voor ons assortiment wordt altijd rekening gehouden met kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten in ons assortiment zijn producten waarop je moet kunnen vertrouwen, ook op lange termijn.

 

Specialisme

Ons team bestaat alleen uit personen die een grote affiniteit hebben met de elektrotechnische producten die wij verkopen. Elk artikel dat bij ons binnenkomt, wordt zorgvuldig getest en onderworpen aan veiligheids- en kwaliteitseisen. Wij verkopen geen artikelnummers, wij verkopen producten. Producten waarvan wij all ins en outs weten.


Advies

We zien dat iedereen uitstekend werk kan leveren als ze op het juiste moment beschikken over specifieke kennis, op de hoogte zijn van technologische ontwikkelingen en in het bezit zijn van hoogwaardig materiaal. Het geeft ons voldoening om mensen in deze behoeften te voorzien en dat vindt u dan ook terug in onze visie & missie.

 

Als u al een langere tijd met ons samenwerkt, herkent u deze aspecten vast en zeker. Heeft u nog niet met ons samengewerkt? Dan weet u nu waarop u kunt rekenen. 


Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief