Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

De Datwyler OM5 Whitepaper

12 april 2019

Multimode-vezels en VCSEL-transceivers spelen een centrale rol in de huidige datacenters en lokale netwerken en zijn veruit het meest gebruikte transmissiemedium wanneer glasvezeltechnologie vereist is. Bij overdrachtssnelheden van 100 Gbit/s of meer wordt het probleem van reikwijdte echter groter. Met standaard transceivers – zelfs met de beste multimode vezels – is niet meer dan 100 meter mogelijk. Kan de nieuwe breedbandmultimode - vezel 'OM5' in combinatie met SWDM, een auteursrechtelijk beschermde Wavelength Multiplexing Technology, het verschil maken?

Inhoud

De whitepaper is een Duitse vertaling naar het Nederlands welke is goedgekeurd door Datwyler Cabling Solutions. Het is een toelichting op de specifieke applicatie van OM5 in datacenters. In drie pagina's treft u de volgende onderwerpen.
  • Wat is de OM5 precies?
  • OM5 vs. OM4
  • Wat is SWDM (en waarom is het belangrijk)? 
  • Feiten en fabels toegelicht over OM5
  • conclusie
om5 whitepaper tabel
 
 
 
 
 
   
Note: Deze vertaling is tot stand gekomen door een exclusieve samenwerking tussen Redlink B.V. en Datwyler Cabling Solutions. Commercieel gebruik van deze vertaling door derden wordt vanzelfsprekend niet op prijs gesteld.
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief