Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Redlink groeit door

22 januari 2018

De installatiemarkt groeit en zo ook Redlink. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen zijn we gaan zoeken naar versterking voor ons team in Bunschoten. Met de komst van een nieuwe Management Assistente en een Online Marketeer zijn we klaar voor 2018. Daarom willen wij je graag voorstellen aan Manon Roos en Merlijn Kauffman.

Wie wat waar

Als Management Assistente zal Manon backoffice-werkzaamheden uitvoeren zodat het orderproces als een zonnetje blijft lopen. Hiernaast staat ze je regelmatig telefonisch te woord. Merlijn is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de webshop en alle digitale kanalen er omheen.

De uitdaging van Manon

Na tien jaar werken bij een financiële instelling was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij Redlink in de rol van Management Assistente. Sinds begin 2018 bied ik ondersteuning bij diverse administratieve werkzaamheden, zoals structureren van het klantenbestand en het up-to-date houden van prijslijsten. Belangrijk werk om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Tenslotte zal ik je regelmatig telefonisch te woord staan om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

De uitdaging van Merlijn

Na mijn studie startte ik als marktonderzoeker bij een marketingbureau. Hier leerde ik klanten van dichtbij kennen en het klantperspectief echt te begrijpen. Dat was een belangrijke basis om als marketeer communicatiecampagnes te maken en webpagina’s in te richten. Daarom ga ik eerst op zoek naar het verhaal achter de installateur. Deze professional wil ik de beste digitale service bieden want zo helpen wij installateurs een “Pro” te blijven. Goed geholpen klanten zijn tevreden klanten en tevreden klanten, dáár doen we het voor. Dat is de kracht van Redlink.

Afscheid Wouter

Helaas nemen we ook afscheid van onze Marketeer Wouter. Wouter heeft een sterke bijdrage geleverd aan de digitale groei en was altijd een prettige collega. Wij willen Wouter daarom hartelijk danken voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige avonturen in het buitenland!

Jouw mening is ons veel waard

Om onze klanten beter te leren kennen kan het zijn dat je een belletje krijgt van onze marketingman Merlijn. Dat is nodig om nieuwe inzichten in het werk van de installateur te krijgen. We zijn ook erg benieuwd naar wat jij van onze webshop vindt. Wil jij je mening met ons delen? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar marketing@redlink.nl. Jouw mening helpt ons de dienstverlening te verbeteren en dat stellen we erg op prijs bij Redlink!

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief