Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Redlink verdubbeld in vele opzichten

23 januari 2018

2017 was een bewogen jaar voor Redlink en de installatiebranche. Zo hebben wij ons magazijn verdubbeld, ons kantoor een volledige upgrade gegeven en ons team versterkt. Voor de installatiebranche stond de nieuwe Europese CPR (Construction Products Regulation) regelgeving  centraal met betrekking tot datakabels. Deze wetgeving stelt dat alle kabels sinds juli 2017 moeten voldoen aan een specifieke brandklasse. Dat zorgt voor veel extra administratie en organisatie. Ook Redlink heeft flink moeten schakelen om aan de CPR wetgeving te kunnen voldoen. Inmiddels voldoen al onze kabels aan een juiste brandklasse. Weet je nog niet wat dit precies inhoud? Lees dan hier de uitleg over CPR.

Sterke groei

Dankzij de groei is de behoefte aan capaciteit in het magazijn gestegen. Daarom hebben wij het magazijn verdubbeld en de logistieke inrichting aangepast. Daardoor hebben wij een grotere voorraadcapaciteit en kunnen wij de komende tijd nog meer klanten snel en flexibel leveren, ook via onze webshop. De uitbreiding van ons kantoor heeft ook geresulteerd in een stijlvolle presentatieruimte waar we onze klanten kunnen ontvangen. De volledige renovatie van onze kantoorruimte geeft onze werknemers veel energie om van 2018 een topjaar te maken! Stay tuned voor een update met een foto sfeerimpressie!

Stuur ons je feedback

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dat is mooi. Wil je een sfeerimpressie en ben je in de buurt? Kom langs en neem een kijkje in ons (vernieuwde) kantoor onder het genot van een vers bakje koffie of thee.

 magazijnbalie

redlink logo

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief