Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Meervoudige Prefab datakabels: niets is te moeilijk

9 maart 2016

Tegenwoordig moeten nieuwbouw, renovaties, uitbreidingen en aanpassingen in een steeds korter tijdsbestek worden opgeleverd. Daardoor rijst de vraag hoe de benodigde installaties nóg sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd, terwijl tegelijkertijd ook meer geld voor leukere dingen over moet blijven. De installaties moeten meestal plaatsvinden tijdens lopende projecten en moeten veelal zonder al te dure werkzaamheden worden uitgevoerd.

Daarnaast moet er zo min mogelijk met tussenpersonen worden gewerkt. En dat allemaal zonder dat de prestaties of de kwaliteit van de oplossing (eisen van maximale beschikbaarheid) in het proces verloren gaan.

Voorgemonteerde (Prefab) datakabels

Datwyler en Redlink hebben voor alle vragen en eisen het perfecte antwoord: voorgemonteerde (Prefab) datakabels. Om deze Prefab-kabels te kunnen fabriceren, worden steengoede kabels gecombineerd met verschillende constructies, modules, stekkers en prestatieniveaus. De producten worden precies volgens de eisen van de klant en in de gewenste lengtes geleverd. Gepersonaliseerde opdruk is ook mogelijk. Niets is te moeilijk. De Prefab-kabels worden ook gelijk getest en gecertificeerd volgens de meest actuele normen.

Kabels in SwitchHoogste kwaliteit in de kortste tijd

Het is dus voor installateurs, opdrachtgevers en eindgebruikers mogelijk om de juiste producten in te zetten om zelfs zeer uitgebreide systemen in korte tijd met de hoogste kwaliteit te installeren. De Prefab-kabels zijn voornamelijk in datacentra een grote toevoeging.  

Trunkkabels

Er kunnen zowel koperen als glasvezel datakabels worden voorgemonteerd. Deze twee soorten datakabels kunnen ook meervoudig worden geproduceerd. Dan noemen we ze trunkkabels (trunks). Trunks zijn dus eigenlijk meervoudige stamkabels.

Bent u op zoek naar een of meerdere Prefab-kabels of wilt u gewoon even informeren? Een van onze specialisten staat u graag te woord. Stuur ons een e-mail of bel via: +3133 298 0926. Zoals we al zeiden: “Niets is te moeilijk”.

 
 
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief