Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

NIEUW: Schnabl in ons assortiment

14 oktober 2015

Wij zijn zeer verheugd om u te melden dat wij sinds oktober 2015 de productlijn van Schnabl in ons assortiment hebben opgenomen! Met 30 jaar ervaring en het feit dat zij hun producten in meer dan 25 landen met tevreden klanten leveren, gaan wij samen voor u aan de gang om uw installatieproces te optimaliseren. Dit kan dankzij het complete assortiment aan tijdbesparende en eenvoudig te monteren bevestigingsmaterialen van Schnabl.

Schnabl logo

Doel van Schnabl

Het ultieme doel van Schnabl is om bevestigingsmaterialen te ontwikkelen, produceren en tijd te besparen bij het monteren van plastic pijpen en kabels voor elektra- en datanetwerken. En daar komt Redlink om de hoek kijken, om het voor u bereikbaar te maken.

Eigenschappen van Schnabl producten

  • Innovatief: 

Doordat er met regelmaat nieuwe producten en montageconcepten worden ontwikkeld, staat Schnabl continue in verbinding met de markt.

  • Productkwaliteit: 

De producten van Schnabl genieten een langere levensduur dan gangbare bevestigingsmaterialen vanwege de hoogwaardige kwaliteit.

  • Tijdbesparing: 

De montagetijd wordt aanzienlijk verkort zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat. De Euro-Clip wordt bevestigd met een steekverbinding en kan vervolgens gekoppeld worden met diverse accessoires. Zo kunnen de buis en leiding in elke situatie worden toegepast voor elektra- en datawerkzaamheden. 

  • Montagegemak: 

De buis en de leiding zijn eenvoudig én zonder gereedschap te bevestigen.

  • Oplossingsgericht: 

In combinatie met persoonlijk advies en begeleiding van Redlink krijgt u altijd waar u naar op zoek bent.

Ons aanbod van Schnabl vindt u hier in de webshop. 

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief