Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Categorie 7 flexibele datakabels

11 november 2015

Flexibele datakabels categorie 7 toepassingen

Met de nieuwe CU 7003 4P (flex)kabel toegevoegd aan de kabelfamilie, biedt Datwyler ons nu S/FTP installatiekabels van categorie 7. De kabels zijn gemaakt met meervoudig koperdraad (litze) waardoor deze bijzonder flexibel zijn. 

Er zijn drie AWG23-kabel varianten:

  • Ruwe industriële gebieden
  • Offshore toepassingen
  • Kantoorbekabeling

 

Toepassingen flexibele installatiekabel

Datwyler biedt deze kabel (max. 90 m) met verschillende manteltypes naar keuze aan, zoals halogeenvrij, vlamvertragend en rookarme buitenmantel voor gestructureerde bekabeling van gebouwen. Een PUR-mantel (polyurethaan) voor industrieel gebruik is ook mogelijk. Tenslotte behoort een zeer resistente, halogeenvrije SHF1-mantel, bedoeld voor offshore toepassingen (met DNV- en DELTA-certificaat), ook tot de opties. Zo is er dus voor ieder wat wils.

Wat zijn de prestaties?

Alle drie de varianten beschikken over een hoge 600 Megahertz performance met overtuigende elektrische waarden, zoals bij overspraak en systeemruis. Daarbij profiteren de gebruikers van de mogelijk geworden minimale buigradius en is deze kabel bestand tegen een groot aantal buigcycli, dankzij het slimme ontwerp. Een hele mondvol voordelen dus!

Benieuwd welke kabel het beste bij u past? Vraag het gerust aan ons, Redlink helpt u graag verder!

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief