Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Toekomstbestendige installaties met Datwyler en Redlink

14 februari 2019

De druk op elektrotechnische bedrijven stijgt vanwege de groeiende complexiteit van IT-infrastructuren en de versmelting met werktuigbouwkundige disciplines, samengevat in de term SMART-building. Als Hoofd Distributeur Datwyler Cabling Solutions in Nederland participeert Redlink in projecten waarin wij in samenwerking met Datwyler installateurs ontzorgen bij deze challenges en ontzorgen bij hun systeemkeuze als data-specialisten. Met 100 jaar kabelkennis van Datwyler en de kracht van lokale distributie van Redlink, worden schaalbare en duurzame turnkey bekabelingssystemen geinstalleerd die over 20 jaar nog steeds aan de hoge standaarden voldoen.

Overzicht IT-infrastructurele ontwikkeling

Raadhuis Hilversum

Elk project heeft bijzondere eigenschappen en vraagt om een op maat gemaakt bekabelingssysteem. Het Raadhuis in Hilversum bijvoorbeeld, is een monumentaal pand dat aan renovatie toe was maar zonder dat de werkzaamheden stil kwamen te liggen. MIT Installatietechniek had de juiste aanpak en installeerde een CAT6 netwerk waarmee het gemeentehuis de komende 20 jaar mee vooruit kan. Een precies geplande klus waarbij een gefaseerde aanlevering van het materiaal van belang was.

 

ENGIE en Schiphol 

De snelle ontwikkeling van passengerhallen op Schiphol zijn van een hele andere orde. Daar zijn tijd en snelheid een cruciale factor voor succes omdat elke seconde op het vliegveld telt. De passengerhallen zijn grotendeels functioneel afhankelijk van het bekabelingsysteem en daarom zijn stabiliteit en snelheid belangrijk. ENGIE vertrouwt Redlink bij de punctuele aanlevering van het materiaal en leunt op de kwaliteit van Datwyler.

KS-TC+ keystone

Datwyler is een wereldspeler met gedegen Zwitserse kwaliteit. Hun vooruitstrevende expertise komt onder andere tot uiting met de nieuwe KS-TC+ keystone, welke bij Redlink op voorraad ligt. Deze shielded connector (gespecificeerd tot 500 Mhz) opent de weg naar slimme PoE++ oplossingen voor grotere devices zoals video-conferencesystemen, flexplekken en slimme camera's. De module is toepasbaar op 10 Gigabit Ethernet transmissies en is geschikt voor CAT6(A), CAT7(A) en CAT8 systemen. Verder wordt de montage vereenvoudigd en de montagetijd versneld dankzij de toolless installatietechniek.

Het KS 48x-a patchpaneel

Het KS 48x-a patchpaneel heeft de perfecte oplossing voor installaties in een kleine ruimte. Door de gehoekte opstelling zijn er meer poorten beschikbaar in minder meters in de breedte. In combinatie met de nieuwe module kunnen 48 poorten worden ondergebracht op één rekeenheid (1U). Het is daarom een sterke oplossing voor serverruimtes waarin elke vierkante centimeter efficiënt besteed moet worden. Verder zijn de standaard KS-24x ledige panelen ook goed combineerbaar met de KS-TC+ keystones waardoor er maximale capaciteit mogelijk is. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn PoE+ gecertificeerd en PoE++ proof.

ks-tc+ connector Patchpaneel-KS-48x-a

Klik op de afbeelding om de details te bekijken over de KS-TC+ keystone Klik op de afbeelding om de details te bekijken van het KS-48x-a patchpaneel.

Datwyler Certificaat

Redlink en Datwyler zijn zakenpartners sinds 2001 en kennen de dynamiek van de installatiebranche in de Benelux. Wij weten dat Nederland een systeemland is en dat mix and match systemen, in tegenstelling tot in Duitsland, nog niet gebruikelijk zijn. Met deze kennis hebben wij door de jaren heen een breed portfolio Datwyler installatieprojecten afgerond en naar tevredenheid opgeleverd. Dat heeft geleid tot hun erkenning met het "Main Sales Engineering and Distribution Partner" Certificaat. Dat betekent dat Redlink het eerste aanspreekpunt is voor jouw specifieke vragen en projecten waar Datwyler systeemgarantie (25 jaar) bij belangrijk is.

Bekijk de onderstaande pagina's en bestudeer het Datwyler Certificaat hieronder.

 
 

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief