Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Tip voor de installateur: de Vragenbank

27 oktober 2014

Heeft u een praktische vraag op het gebied van energie of duurzaamheid? U kunt nu masterstudenten inschakelen om uw vraag, idee of uitdaging op te pakken. Stichting KIEN en SURE Innovation van de Technische Universiteit Eindhoven combineren wetenschap en kleinbedrijf met de introductie van de ‘Vragenbank’.


U heeft net als veel ondernemers wel eens te maken met zaken die anders of beter kunnen. Door gebrek aan tijd en/of middelen komt het er vaak niet van om dat soort ideeën verder door te voeren. U beschikt niet altijd over de nodige kennis, onderzoeken of relevante data en het kost veel geld om hier een specialist voor in te huren. Gevolg hiervan is: veel ideeën of vragen verwateren en blijven liggen op de stapel met alle andere dingen die ook ‘ooit’ nog moeten gebeuren.

 

Uw oplossing: de Vragenbank

Stichting KIEN (knooppunt voor innovatie in de elektrotechniek) biedt in samenwerking met SURE Innovation van de TU/e de mogelijkheid om tegen lage kosten om uw vraag te beantwoorden. U kunt namelijk uw vraag indienen bij de Vragenbank. Als u uw vraag heeft ingediend, krijgt u een multidisciplinair team toegewezen dat zich gaat bezighouden met uw vraagstuk en de beantwoording daarvan. Dat team bestaat uit gemotiveerde, high potential masterstudenten van de TU/e die door SURE Innovation na een strenge selectie zijn uitgekozen. 

 

Wat kost het inschakelen van masterstudenten?

Voor de beantwoording van de vraag betaalt u een lage vergoeding, namelijk €395 of €695 (ex btw) afhankelijk van de complexiteit van uw vraag. U krijgt vooraf een prijsopgave en gaat pas een overeenkomst aan als uw vraag in behandeling wordt genomen. Het is aan u om te bepalen of u zelf met de uitkomst aan de slag wil of dat u kiest voor een verdere samenwerking met SURE Innovation. Het is zelfs mogelijk dat TU/e-hoogleraren en hun onderzoeksgroepen ondersteuning bieden in het project.

 

Wilt u weten hoe de Vragenbank precies werkt en wat zij u concreet kunnen bieden? Bekijk dan dit korte filmpje of bezoek de website van Stichting KIEN.

 

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief