Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Redlink op de Elektrovakbeurs 2015

14 december 2015

Redlink op de Elektrovakbeurs 2015Het is helaas alweer voorbij, maar wat hebben wij weer genoten! De 16e editie van de Elektrovakbeurs vond dit jaar wederom plaats in Hardenberg en wordt iedere keer nóg succesvoller. Wij zijn bij Redlink dan ook erg trots dat wij al voor het 7e jaar op een rij alle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van elektrotechniek van zo dichtbij mogen meemaken. Alle elektrotechnici en andere geïnteresseerden die wij hebben gezien en gesproken, bedankt!

 


Legrand stopcontact USB aangeslotenRedlink gadget prijs

Traditiegewijs hadden wij dit jaar wederom een zeer praktische gadget om weg te geven. Sterker nog: geen 1, maar 3 stuks! Ook meegedaan? Dan heeft u geluk, want u maakt kans op een praktische stopcontact stekkerdoos. Dankzij de 2 USB poorten kunt u uw smartphone (met handige houder bovenop) of tablet opladen, terwijl het stopcontact vrij blijft. Super handig! Op 19 december maken wij de winnaars bekend, dus houdt het in de gaten...

 

 

Openingstijden feestdagen

De laatste feestdagen van 2015 vallen net voor of in het weekend. We zullen dus genieten van twee lange weekenden aan het einde van deze maand. Wij blijven gesloten op de volgende dagen:

 

  • 25 december (Vrij): 1e kerstdag
  • 31 december (Do): Oudjaarsdag
  • 1 januari (Vrij): Nieuwjaarsdag

 

Heeft u op 4 januari materiaal nodig? Houdt er dan rekening mee dat dit op 28 of 29 december moet worden besteld. Verder zien wij u graag in 2016 tegemoet om ook dan weer al uw uitdagingen aan te gaan.

Elke dag een draadje, is tenslotte een hemdsmouw in een jaar.

 
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief