Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

IDEAL Networks lanceert SignalTEK CT en VDV II

21 augustus 2014

IDEAL Networks presenteert twee nieuwe producten, een uitbreiding in de SignalTEK serie, en de nieuwe VDV II. Vanaf heden zijn deze nieuwkomers bij Redlink te verkrijgen!

signaltek


SignalTEK CT - nieuwe datakabel tester

De succesvolle SignalTEK II serie is uitgebreid met de nieuwe SignalTEK CT, een datakabel transmission tester die zeer makkelijk in gebruik is. Met deze nieuwe aanwinst kunt u in drie gemakkelijke stappen een proof of performance rapport downloaden. U kunt hiermee dus snel demonstreren dat koperkabels correct geïnstalleerd zijn, en dat deze in staat zijn Ethernet applicaties te ondersteunen.

vdv

VDV II kabeltesters

De nieuwe VDV II serie zijn gemakkelijk te gebruiken kabeltesters, die de integriteit testen van koperen kabels in huishoudelijke, commerciële of industriële voice-, data- of video installaties, inclusief telefoonbedrading, datanetwerk en beveiligingsbekabeling. Met de allernieuwste technologie biedt de VDV II een niet eerder in een wiremapper vertoonde functionaliteit.

 

Meer informatie over de SignalTEK CT vindt u hier. Meer informatie over de VDV II kunt u hier vinden. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over de nieuwste IDEAL producten.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief