Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Bespaar € 3000 op uw oude LanTEK

20 september 2017

Heeft u nog een oude LanTEK liggen? Dan is dit uw kans om drieduizend euro te besparen. Dat de LanTEK 1 (6, 7a, 7 en 7G) inmiddels wat achterhaald is, is voor de professionele installateur geen geheim meer. Aangezien dit type netwerktester ondertussen wat jaartjes oud is, heeft IDEAL Networks besloten de ondersteuning hiervan stop te zetten.

IDEAL Networks stopt met ondersteuning LanTEK 1

Ik hoor u denken, wat moet ik nou met mijn “verouderde” LanTEK? Hierin wil IDEAL graag met u meedenken in de vorm van een inruilactie. Lever uw LanTEK 1 in vóór 31 januari 2018 en uw ontvangt maar liefst € 3000 korting op een gloednieuwe LanTEK III. Let op: de actie kan niet in combinatie met andere aanbiedingen worden gebruikt en is op gebasseerd op de IDEAL Networks lijstprijs.

Pak uw kans om tegen een gereduceerde prijs een LanTEK III in handen te hebben. Naast de vele voordelen waarover dit meetapparaat verschaft, bent u gelijk helemaal klaar voor de toekomst. Meer informatie over de actie? Bel ons gerust of stuur een mail naar sales@redlink.nl.

LanTEK III versie ArtikelnummerIDEAL lijstprijs*Actieprijs**Voordeel

 LanTEK III 500MHz met PL adapters 

R161003

€ 7.195

€ 4.195

€ 3.000

 LanTEK III 1000MHz met PL adapters 

R161004

€ 8.595

€ 5.595

€ 3.000

 * het voordeel is gebasseerd op de IDEAL Networks lijstprijs
** de prijs is een losstaande (vaste) actieprijs 

Eigenschappen van de LanTEK III

De LanTEK III, een eenvoudig te bedienen netwerktester voor het certificeren van koperkabels volgens de TIA en ISO/IEC norm. Het meetapparaat kan testen t/m CAT7A en maximaal 1.000 MHz. Voor het certificeren van hoge glasvezel verbindingen (Single Mode of Multi Mode) kunnen FiberTEK III adapters, inclusief testen met encirceled flux worden gebruikt met de LanTEK III. Eén van de vele voordelen van de nieuwe LanTEK III in verhouding tot de “oude” LanTEK. Hiernaast biedt de – nieuwe – LanTEK III de mogelijkheid gebruik te maken van de gratis IDEAL AnyWARE app, waar installateurs “in het veld” gemaakte meetrapporten direct kunnen delen met collega’s. Dit zorgt voor een efficiëntere en snellere afronding van het project.

Alle kenmerken van de LanTEK III op een rijtje:LanTEK 3

  • Snelle troubleshooting door TDRL en TDX;
  • IDC software voor het genereren van professionele rapportages;
  • IDEAL AnyWARE app voor snelle toegang meetrapportages;
  • Bespaar kosten met de Permanent Link adapters;
  • De LanTEK III heeft een accuduur van 18 uur;
  • Optionele FiberTEK III modules voor glasvezel beschikbaar.

Lees ook: LanTEK 3: beste kabelcertificeermeter van dit moment

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief