Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Last chance: Inschrijving DSP training

14 december 2018

Wegens doorslaand succes krijgt de DSP-training uit 2018 een vervolg op 13 maart 2019. Installateurs krijgen dan weer de kans om officieel Datwyler partner te worden en hun garantiecertificaat te behalen. Er zijn naar aanleiding van de eerste mailing over deze training van begin december al 7 inschrijvingen ontvangen. Wees er dus snel bij en schrijf je snel in! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De leerstof

De training geeft diepere inzichten in de koper- en glasvezeltechniek in relatie tot de NEN-norm en Power over Ethernet. Een Datwyler-expert leert deelnemers de juiste kabelkeuzes te maken in projecten. Er is vanzelfsprekend ook voldoende ruimte voor individuele vragen. Elke deelnemer ontvangt een DSP-certificaat waarmee je officieel Datwyler installatie-partner bent en 25 jaar systeemgarantie mag afgeven.

13 en 14 maart 2019

De 2-daagse training wordt gegeven op woensdag 13 en donderdag 14 maart 2019. De eigen bijdrage hiervoor is 395,- p.p. netto. Kom je met collega's dan krijg je 10% factuur korting. De lunch wordt goed verzorgd. Omdat de training persoonlijk moet blijven laten wij maximaal 8 tot 10 deelnemers toe per training. Wees daarom snel en schrijf jezelf en jouw collega('s) nu in...

Schrijf je nu in voordat de trainingsdagen vol zitten.

Wil jij of jouw team Datwyler partner worden in 2019? Twijfel niet en verzeker jouw plek door je nu in te schrijven voor de DSP training.

Lunch datwyler cursus redlink datwyler cursus lunch 2
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief