Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Compacte inschuifmodule van Datwyler voordelige oplossing voor datacentra

2 januari 2017

U kunt zich wel voorstellen dat verbindingen in een datacentrum zo optimaal mogelijk moeten functioneren. Tegelijkertijd is het belangrijk dat er voor zo’n verbinding zo weinig mogelijk ruimte gebruikt wordt. Het is dus zaak om zo compact mogelijk materiaal zo efficiënt mogelijk te installeren. Met de FO-DCS speedconverter inschuifmodules van Datwyler is het geen probleem meer om gunstig verschillende duplex links op high-speed niveau te aggregeren.

Tegenwoordig zijn 40G- en 100G-toepassingen de normaalste zaak van de wereld in de datacenter-omgeving. De switches en hedendaagse 10G-servers worden verbonden onder elkaar door middel van glasvezellinks op hoge snelheid. In de toekomst zal dat ook gelden voor de 25G en 50G-servers.

Inschuifmodules voor OM3, OM4 en OS2

inschuifmodule-datwyler

De inschuifmodules van polycarbonaathuizing (PC) zijn leverbaar voor OM3, OM4 en OS2. Deze hebben aan de achterkant twee 12-vezelige MTP koppelingen en leiden door middel van geïntegreerde fanouts 24 vezels naar 6 x 4 LC quad koppelbussen (zie afbeelding).

Alle multi- en singlemode QSFP-toepassingen converteren

Alle bekende multimode en singlemode-QSFP-toepassingen (o.a. SR4, PSM4, PLR4, FCp) kunnen in vier duplex kanalen geconverteerd worden met deze FO-DCS speedconverter inschuifmodules. Deze cassette splitst elke van drie inkomende parallelle optische verbindingen telkens naar vier duplex verbindingen.

Speedconverter inschuifmodules toe te passen op modulaire panelen

Deze FO-DCS cassettes kunnen naar wens worden toegepast op de modulaire FO-DCS panelen (19”/1HE) of subracks (19”/3HE, 19”/4HE) van Datwyler.

Garantie voor optimale prestaties door eersteklas constructie

De converter plug-in modules zijn ontworpen op zo’n manier dat ze de beste optische prestaties (IL/RL) kunnen realiseren. Met gebruik van de FO-DCS converter plug-in module aan de ene kant van een 24-vezelige link, kunnen bijvoorbeeld drie 100G transceivers eenvoudig en veilig worden verbonden met 3x4 25G transceivers.

Werking speedconverter

Hieronder kunt u een datasheet van het product downloaden. Voor meer informatie kunt u bellen met 033 298 09 26

DOWNLOAD DATASHEET

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief