Close menu Menu

Kok Experience Lelystad: alles onder één dak dankzij een universele IT-infrastructuur!

Kok Experience Lelystad: alles onder één dak dankzij een universele IT-infrastructuur!

13 april 2023

Kok Experience Lelystad: alles onder één dak dankzij een universele IT-infrastructuur!

Koekman Telecom & Beveiliging uit Harderwijk heeft in de zomer van 2022 de volledige Datwyler IT-infrastructuur geïnstalleerd in de nieuwe vestiging van Kok Experience te Lelystad. In 2021 werd Koekman gevraagd om de installatie te maken voor de nieuwbouw in Lelystad. Aangezien zij in 2016 ook de installatie in Harderwijk aangelegd hebben en er al vele jaren het onderhoud verzorgen, was de keuze snel gemaakt.

Feiten over Kok Experience:

25+200+4
Kilometers kabelAantal aansluitingenPatchkasten

 

 

Wat deze gebouweninfrastructuur uniek maakt is dat het vele disciplines in één netwerk samenbrengt. Koekman installeerde de infrastructuur voor de gebouwautomatisering, het kassasysteem, het IT-netwerk en de volledige installaties voor het camerasysteem en de toegangscontrole. Hiermee heeft de gebruiker een toekomstbestendige infrastructuur die voor veel huidige, maar ook toekomstige disciplines geschikt is. Separaat aan deze installatie voor veiligheid van mens en gebouw, installeerden zij ook de volledige inbraak- en brandmeldinstallatie in Lelystad. Hiermee is Koekman Telecom & Beveiliging een volwaardige installatiepartner op vele vlakken.

Koekman Telecom & Beveiliging: specialist in telecommunicatie en beveiliging

“Koekman Telecom & Beveiliging is specialist op het gebied van telecommunicatie op koper en glasvezel, camerabeveiliging, inbraak- en brandmeldinstallaties” aldus Wim Koekman. “Vakkundig en meedenkend” zo omschrijft Wim zijn bedrijf. Zij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Een passende oplossing begint immers met het nauwkeurig inventariseren van de wensen van de opdrachtgever. “Door echt de tijd voor de klant te nemen, kunnen we gericht en passend adviseren.”

Over Kok Experience: alles onder één dak voor entertainment en evenementen

De eerste vestiging van Kok Experience is in juli 2016 geopend in Harderwijk. Vijf jaar later is hun 2e vestiging in Lelystad een feit. Bij Kok Experience Lelystad vind je alles onder één dak. Zo zijn er 6 bioscoopzalen, 3 escaperooms, een VR room waar je kunt lasergamen en is er een waar speelparadijs voor de allerkleinsten. Dit alles gecombineerd met een eventzaal en restaurant genaamd Mr. Lely.

Toekomstbestendige infrastructuur nodig voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op!