Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

NETSCOUT ==> NetAlly

27 augustus 2019

De NETSCOUT divisie "handheld testing solutions" gaat door als zelfstandige onderneming onder de naam NetAlly. Dat werd bekend gemaakt op de "Mobility Field Day 4" op 16 augustus 2019.

netally 1

Dit betekent dat voortaan connectivity testers zoals de Linkrunner G2 en de Aircheck G2, onder de naam NetAlly te vinden zijn. Nu NetAlly zelfstandig kan opereren in een kleiner team kunnen ze sneller producten deployen en focussen op hun niche markt. De experts van de voormalige divisie gaan mee en zo gaat de jarenlange kennis niet verloren. De expertise wordt ingezet om Connectivity Solutions naar het volgende niveau te brengen, aldus de roadmap.

Met name de kansen met handheld testers zien er goed uit. Redlink verwacht veel van de WLAN en WiFi development de komende tijd want er zijn genoeg uitdagingen in deze tak vak sport.

  • Het vereenvoudigen en automatiseren van functies op de netwerktesters.
  • Het verbeteren van de rapportage en actievoorstellen van de machines.
  • Het verbeteren van de voorinstellingen per locatie, klus of testfunctie.
  • Het verbeteren van het platform (Link-Life) waarop de rapportages worden gepresenteerd en gedeeld.

Het serviceplatform Link-Life krijgt steeds meer een belangrijke deel- en adviesfunctie. De interface van rapportages zullen overzichtelijker worden en het delen van informatie en learnings zal makkelijker worden. Kortom, er zijn veel kansen in de teamfuncties te benutten. 

netally 2

NetAlly heeft met zijn handheld testers een mooie plek in het Redlink assortiment. Het is het juiste antwoord op de problemen en vragen bij WLAN EN WiFi connectiviteit. Bekijk hier het overzicht van onze NetAlly testers.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief