Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Nieuw: netwerktesters van NETSCOUT

6 november 2017

“Meten is weten”, niet geheel ongebruikelijk in de installatiebranche. Redlink breidt haar portfolio uit met de netwerktesters van NETSCOUT. Met de meetapparatuur is het mogelijk om te certificeren, verifieren en troubleshooten. Vanaf heden zijn de netwerktesters van NETSCOUT vindbaar in de webshop. Maak kennis met de handheld netwerkoplossingen van NETSCOUT. Hoogwaardige techniek, snel en eenvoudig in gebruik, maar bovendien altijd accuraat. Om uw vakwerk te waarborgen wilt u o.a. zeker weten dat er zich geen (toekomstige) problemen voordoen. De netwerktesters van NETSCOUT bieden hierin dé perfecte oplossing.

Over NETSCOUT (voorheen onderdeel van Fluke Networks)

De IT-wereld van vandaag heeft een rijk en complex geheel van toepassingen, services, software en hardware. Een betrouwbaar en goed werkend netwerk is dan niets minder dan noodzakelijk. NETSOUT is marktleider op gebied van service met oplossingen voor applicatie- en netwerkbeheer. Hiernaast bieden de producten een veiligheidsborging met geavanceerde DDoS- en Advanced Threat-oplossingen (AT).

Met ongeëvenaarde ervaring is NETSCOUT superieur in het monitoren en analyseren van netwerk- en applicatieverkeersstromen. Of dit nu over serviceproviders, bedrijfsnetwerken, datacenters of hybride cloud-omgevingen gaat. Alles is vindbaar. De technologie haalt intelligentie uit het verkeer en maakt er ‘slimme gegevens’ van. Hierdoor zal de servicelevering en beveiligingssoftware worden versterkt. De producten van NETSCOUT beschikken over een functionaliteit die oplossingen biedt voor systeem-, netwerk-, en applicatiefouten. De geavanceerde oplossingen bieden bescherming tegen beveiligingsrisico’s van hacktivisten, cybercriminaliteit en andere factoren.

Nu in de shop

Bezoek de productpagina’s om meer van de - handheld - netwerktesters te ontdekken. Door middel van virtuele demonstraties kunt u zelf de werking van de meters ontdekken. Bekijk hoe de netwerktesters u kunnen helpen bij probleemoplossing op bedrade én draadloze netwerken.

NAAR DE SHOP

NETSCOUT LinkSprinter (netwerkester)

De betaalbare zakformaat Ethernet- en kabeltester voor iedere installateur. Met één druk op de knop voert de LinkSprinter in enkele seconden een basis end-to-end connectiviteitstest uit en documenteert deze (online) in een compact rapport. Meer-kleuren LED's tonen hierbij duidelijke pass/fail indicaties voor de ingestelde PoE drempelwaarde, link-snelheid, netwerkservices en internetconnectie. Verbind telefoon of tablet met het ingebouwde Wi-Fi access point (802.11b/g) voor on-the-fly weergave van uitgebreide testdetails en kabelinformatie in een browser of de LinkSprinter Companion App (iOS & Android).

NETSCOUT, LinkSprinter 300
NETSCOUT - LinkSprinter Model 300
NETSCOUT, LinkSprinter 300 + LinkRunner AT
NETSCOUT - LinkSprinter 300 (2) + LinkRunner AT 2000

NETSCOUT LinkRunner AT (netwerktester)

Met de LinkRunner is het mogelijk de meest snelle en complete koper- en glasvezel (802.1x) te testen met Wiremap en rapportage. De LinkRunner AT is een "Instant-ON" profiel-gebasseerde netwerk AutoTester voor koper en glasvezel. De robuuste handheld valideert en documenteert in luttele seconden connectiveit met tot wel 10 (locatie-specifieke) services en apparaten op een (Gigabit) netwerk.

NETSCOUT, LinkRunner AT 1000NETSCOUT - LinkRunner AT 1000NETSCOUT, LinkRunner AT 2000NETSCOUT - LinkRunner AT 2000

AirCheck G2 (wireless tester)

Voor het snel, eenvoudig en accuraat isoleren en troubleshooten van Wi-Fi problemen is het gebruik van de NETSCOUT AirCheck ideaal. De AirCheck is een robuuste en portable "Instant-ON" Wi-Fi troubleshooter. Met behulp van de sterke 3x3 AC radio toont de AutoTest-functie binnen enkele seconden de "luchtkwaliteit" met duidelijke pass/fail indentificaties. Denk hierbij aan 802.11-Utilization, non802.11-Utalization, channel overlap én de aanwezige channel interference(s). 

NETSCOUT, AirCheck G2 Wireless TesterNETSCOUT - AirCheck G2 Wireless Tester
NETSCOUT, AirCheck 2 + kitNETSCOUT- AirCheck G2 Wireless Tester + Kit

OneTouch AT G2 (netwerk assistent)

Automatisering en standaardisering hebben een enorme impact op de efficiëntie van validatie en troubleshooting processen. Reduceer project-implementatietijden én operationele downtime. De NETSCOUT OneTouch AT netwerk-assistent is de robuuste all-in-one AutoTest tool, die de professional helpt bij het efficiënt en effectief valideren, baselinen en troubleshooten van koper-, glasvezel- én ac Wi-Fi netwerken. 

NETSCOUT, OneTouch AT G2 3000NETSCOUT - OneTouch AT G21 TG2 1500
NETSCOUT, OneTouch AT G2 3000NETSCOUT - OneTouch AT G2 3000 


Hebben we uw interesse gewekt? We nodigen u graag uit voor een kennismaking met NETSCOUT. Waar? Bij ons op kantoor. Maak uw interesse kenbaar door een e-mail te sturen naar sales@redlink.nl. Wilt u meer informatie over de producten van NETSCOUT? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met Jeroen de Graaf via +3133 298 0926

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief