Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Nieuwe NEN 1010

24 juli 2015

Op 1 september is het dan zover. Tijdens de beurs Elektrotechniek 2015 wordt na acht jaar een nieuwe NEN 1010 gepubliceerd. Wie aanwezig is op het NEN 1010-congres krijgt antwoord op al zijn vragen over de ontwikkelingen omtrent de nieuwe norm kwijt. We zijn benieuwd. Want wat gaat er precies veranderen? En wat betekent dat voor ons, onze medewerkers en onze projecten? Elektrotechniek365 legt uit wat precies kunnen verwachten tijdens het NEN 1010-congres.

Sprekers tijdens NEN 1010

Diverse sprekers zullen de belangrijkste veranderingen van de installatiewerkzaamheden toelichten. Respectievelijk Rien Boone, installatieverantwoordelijke bij TenneT, zal het congres openen door de reden achter de nieuwe NEN 1010 uit te leggen, Pouw Jongbloed, adviseur en trainer op elektrotechnisch gebied, zal toelichten wat er precies is veranderd en Frénk van der Linden, welbekend journalist, sluit het congres af. Naast deze heren zullen er uiteraard meerdere sprekers aan bod komen.

Voor wie is het congres?

Volgens NEN is de presentatie niet alleen interessant voor werkgevers. In principe is het voor iedere professional in de elektrotechniek. De impact door de nieuwe NEN 1010 op het lesprogramma van onderwijsinstellingen en de veranderingen in de werkzaamheden van adviseurs en inspecteurs komen bijvoorbeeld allemaal op 1 september aan bod.  Dus ook voor onderwijsinstellingen en docenten is de presentatie interessant.

Awards worden live 3D geprint3d printer

Dit jaar bepalen bezoekers wie met de ETOP Awards naar huis gaan. Elk toepassingsgebied – Woning, Industrie, Utiliteit, Infra & Energie – krijgt een eigen ETOP Award. Innovators en genomineerden zullen door de jury gekozen worden, maar de stemmen van de bezoekers zijn doorslaggevend in de keuze voor de winnaars.

Bijzonder detail: de prijzen die bij de awards horen, zullen live op de beursvloer worden geprint door 3D printers van stichting Protospace.

Wilt u gaan? Het kost maar € 295 voor één dag. Kijk op https://www.nen.nl/

 

 
 
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief