Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Altijd goed zicht, met het Redlink LED-licht

9 juni 2017

Wij installateurs tasten wel eens in het duister, doordat het installeren van een netwerkomgeving wel eens geschiedt in donkere en/of onoverzichtelijke (server)ruimtes. Dit maakt het maken van fouten logischerwijs groter. Dat willen we natuurlijk niet. En om nou de hele tijd als een mijnwerker rond te wandelen, zit ook niet iedereen op te wachten.

De magnetisch te plaatsen Redlink LED verlichting maakt het mogelijk de installatie in een donkere patchkast, onoverzichtelijke kabelgoot of werken in de avonduren te verlichten. De magnetische strip van de verlichting is te plaatsen op allerlei stalen constructies in de omgeving van de desbetreffende werkplek. Het zien van de juiste kleuren is geen onbelangrijk detail in de installatiewereld.

LED-verlichtingLED-verlichting

 
Specificaties LED-licht

De lamp is voorzien van duurzame LED verlichting. We moeten immers ook aan moeder natuur blijven denken. Het heeft een aluminiumprofiel, wat ervoor zorgt dat het een makkelijk met zich mee te brengen lichtgewicht is. Zoals eerder vernoemd kan je de lamp bevestigen op stalen constructies door middel van de magnetische strip. En nu we toch zo duurzaam bezig zijn, de lamp maakt geen gebruik van batterijen, maar is op te laden door middel van een USB ingang. De LED verlichting gaat zo’n vier uur lang door. Oftewel, even opladen in de lunchpauze en je hebt er een hele dag plezier van. 

Voor meer informatie over de Redlink aluminium LED-verlichting kunt u deze pagina bekijken. Heeft u een andere vraag? U kunt ons altijd bellen op +31 33 298 09 26 of mailen naar sales@redlink.nl.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief