Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30
Of stuur een e-mail

Rittal Blue e+ slimme airconditioning

9 oktober 2020

Het meest efficiënte koelaggregaat is nu nog zuiniger De energieprestaties van Rittal Blue e – het meest efficiënte koelsysteem voor besturingskasten ter wereld –waren niet te overtreffen. Toch is het Rittal gelukt: de nieuwe Blue e+ koelaggregaten zijn aanzienlijk energiezuiniger dan hun voorganger, en voegt daar nog een paar belangrijke pluspunten aan toe!

75% energiebesparing


Blue e koelaggregaten verbruiken al 40% minder energie dan hun voorganger en zijn daarmee de zuinigste op de markt. Met Blue e+ gaat Rittal nog een stap verder. De gepatenteerde toepassing van de heatpipe technologie zorgt voor passieve koeling en de afvoer van warmte zodra de omgevingstemperatuur lager is dan de kasttemperatuur. En dat scheelt: Blue e+ is nog eens 75% energiezuiniger! Goed nieuws voor uw MVO-prestaties én uw energierekening. De investering in Blue e+ is daarom zeer snel terugverdiend.

Meer mogelijk met minder varianten

Om uw keuze makkelijk te maken, is het Blue e+ programma teruggebracht van 42 tot 6 varianten. Alle modellen zijn uitgerust met een multi-voltage inverterregeling, zodat u elke gangbare spanning kunt aansluiten. Alle varianten hebben voortaan dezelfde sparingsmaat, wat een vlotte montage ten goede komt. De ventilatoren zijn toergeregeld en zorgen dat de temperatuur in de kast constant blijft. En dat is belangrijk voor zowel de levensduur van de componenten als het energieverbruik.

Eenvoudige bediening

Nog een primeur: het Blue e+ koelaggregaat is de eerste met een overzichtelijk kleuren display. Hierop ziet u cruciale informatie over kasttemperatuur, koelvermogen, energieverbruik en eventuele waarschuwingen. Via het touch display past u in een handomdraai instellingen aan. Maar dit kan ook via de handige app voor de smartphone. Ook is het mogelijk het aggregaat via ethernet te monitoren.

Mail naar sales@redlink.nl voor meer informatie.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief