Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Testdata delen zonder de locatie te verlaten

29 april 2016

Uw waardevolle testdata delen, maar dan zonder project of klus te verlaten. Dat zou handig zijn, toch? Wij hebben goed nieuws: dat kan namelijk gewoon!

U weet inmiddels al van de LanTEK III® koper- en glasvezel kabelcertificeerder. Een top apparaat van IDEAL Networks, die kan testen tot Cat 7A/1000MHz en voldoet aan de bestaande TIA en ISO/IEC eisen. Met de LanTEK 3, kunnen technische gebruikers in het veld direct testresultaten delen met collega's of klanten. Zo bespaart u tijd en geld, zonder weg te gaan van locatie!

IDEAL AnyWARE app

Hoe dat werkt? De gratis AnyWARETM app zorgt dat u belangrijke testinformatie direct met collega's en klanten kunt delen zodra de test afgerond en compleet is. Met een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet, kunnen de technische gebruikers op locatie via e-mail of andere (cloud)diensten de resultaten direct delen. U krijgt bij uw LanTEK III namelijk management software voor uw resultaten, waardoor het downloaden, beheren, bewerken en printen van PDF rapporten zeer eenvoudig wordt. En dat is vanzelfsprekend ook helemaal gratis.

De voordelen

Het moge duidelijk zijn dat de LanTEK 3 kabel certificeerder erg handig en een uitstekende keuze is, voor iedereen. Het netwerk van uw klant is sneller 'live' en werkend, technische medewerkers draaien geen overuren meer en de kabelinstallaties worden volgens budget gerealiseerd. Urenlang testen draaien is verleden tijd - het automatisch testen en de 'troubleshooting' functies vinden namelijk ieder mankementje en stellen binnen slechts enkele seconden uitgebreide rapporten op. 

Omdat u direct testrapporten kunt delen, hoeft u dus niet te verbinden met een computer en heeft u voortaan ook geen laptop meer nodig. Daarbij bevat de certificeerdeer een superzuinige industriële batterij, die wel 18 uur meegaat. Ook geen gedoe meer met extra batterijen of opladers. Erg handig dus. 

De specificaties van de LanTEK 3 vindt u hier. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Oh, en hoe zat het nou trouwens ook alweer met de Permanent Link en Channel test? Wat het verschil is en wanneer u welke moet kiezen, vertellen wij hier.

 
Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief