Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Staat u al ingeschreven voor de "DSP Training"?

27 oktober 2017

Werkt u als professioneel installateur veel met Dätwyler? Grijp dan de mogelijkheid om het hoogwaardige materiaal nog beter te begrijpen en uw kennis te vergroten door de “Dätwyler Solution Partner” training te behalen. Tijdens dit tweedaagse evenement leert u meer over de datawereld en worden verschillende typologieën, protocollen en normeringen besproken. Onder leiding van de trainer zal zowel de koper- als glasvezeltechniek uitvoering worden toegelicht. Als hoofddistributeur van Dätwyler Cables willen we u graag uitnodigen voor deze producttraining en “blijft u een pro!”

Datum: woensdag 8 en donderdag 9 november 2017
Locatie: Dronten
Kosten: € 395,- per persoon (excl. BTW)

Tijdens het woensdagprogramma zal de kopertechniek centraal staan, op donderdag ligt de nadruk op de glasvezeltechniek. Lunchbox mee? Dat is niet nodig, u zal niks tekort komen. Beide dagen verzorgt Dätwyler een uitgebreide lunch. Aan het einde van de training ontvangt u officiële Dätwyler certificatie. Hiermee wordt u beschouwd als een volwaardig Dätwyler partner. Een mooie aanvulling op uw vakmanschap. Wilt u een collega meenemen? Dan bieden wij u een korting van 10% over het gehele bedrag.

Meer informatie over de “DSP training”? Neemt u gerust telefonisch contact op met Jeroen de Graaf of stuur een e-mail naar sales@redlink.nl.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief