11 augustus 2020

Calculeren met Redlink

Redlink brengt ruim 10.000 producten van verschillende topfabrikanten (o.a. Datwyler, PATCHBOX, Metz, TREND, NetAlly, etc.) samen. Via onze webshop kun je bij elk product de afbeelding, verpakkingshoeveelheid, actuele prijs, voorraad en levertijd bekijken. Ondanks dat alles kun je soms best wel een hulpmiddel gebruiken. Hieronder een aantal tools die jou kunnen helpen bij het plannen van je project.


Je eigen patchkast plannen?

Het kan met de PATCHBOX netwerkkast planner. De planner is makkelijk in gebruik, bevat voorbeelden en is natuurlijk helemaal gratis. Zodra jij je kast hebt ingericht exporteer je de kast naar een overzichtelijke Excel met daarin alle informatie en benodigdheden.

Klik hier voor de netwerkkast planner


Kun je wat keuzehulp gebruiken?

Als installateur is het belangrijk om snel de juiste keuzes te maken met specifieke kabelsystemen. Per ongeluk het verkeerde patchpaneel bij een koperkabel kost een installateur tijd en soms geld. Daarom is een duidelijk overzicht met kopersystemen handig. Op deze PDF vind je de kopersystemen van Datwyler Cables en Metz Connect die Redlink in het assortiment heeft. Het assortiment is gerangschikt op classificatie tot en met de outlets.

Klik hier voor de koperkabel keuzehulp


Zoek je een oplossing op maat?

De METZ CONNECT configurator heeft het voor je! Van prefab glasvezelkabels en koper patchkabels tot industriële bekabeling en IP beschermde assemblages.

Klik hier voor de METZ configurator


De meest recente informatie in jouw calculatiesysteem?

We leveren speciaal voor jouw calculatiesysteem een prijs- en artikelbestand aan, beschikbaar via 2BA. De inhoud van dit bestand verandert regelmatig en wij zorgen er voor dat dit bestand elke dag geüpdatet wordt. Op deze is jouw systeem voorzien van de meest actuele product- en prijsinfoematie. Wanneer je jouw systeem up-to-date houdt met onze nieuwste data dan zorgen we er samen voor dat het bestelproces zo vlekkeloos mogelijk verloopt! Ons artikelenbestand vindt je binnen de site van 2BA.

Klik hier voor het 2ba


Geen account bij 2ba?

Dan vind je bij elk product op onze webshop de data die je nodig hebt!
Wil je een ICC bestand voor je organisatie ontvangen neem dan contact met ons op via de link hieronder.

Klik hier contact met ons op te nemen!

Maikel helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg