11 augustus 2020

Calculeren met Redlink

Redlink brengt ruim 10.000 producten van verschillende topfabrikanten (o.a. Datwyler, Metz, TREND, NetAlly, Jokari etc.) samen. Via onze webshop kun je bij elk product de afbeelding, verpakkingshoeveelheid, (klantspecifieke)prijs, voorraad en levertijd bekijken. Tegelijk leveren wij speciaal voor jouw calculatiesysteem een prijs- en artikelbestand aan beschikbaar via 2BA.

De inhoud van dit bestand verandert regelmatig en wij zorgen er voor dat dit bestand elke dag geüpdatet wordt. Op deze manier zorgen wij er voor dat jouw systeem is voorzien van de meest actuele productinformatie en prijs. Wanneer je jouw systeem up-to-date houdt met onze nieuwste data dan zorgen we er samen voor dat het bestelproces zo vlekkeloos mogelijk verloopt! Ons artikelenbestand vindt je op de site van 2BA.

Klik hier voor het 2ba

Geen account bij het 2ba? Dan vind je bij elk product op onze webshop de data die je nodig hebt!
Wil je een ICC bestand voor je organisatie ontvangen neem dan contact met ons op via de link hieronder en stel je vraag.

Klik hier contact met ons op te nemen!

Zoek je een oplossing op maat? De METZ CONNECT configurator hieronder heeft het voor je! Van prefab glasvezelkabels en koper patchkabels tot industriële bekabeling en IP beschermde assemblages.

Klik hier voor de METZ configurator

Maikel helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg