Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30
Of stuur een e-mail

ICT Netwerk

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Netwerk- en datakabels van hoogwaardige kwaliteit

Kabels in een netwerk zijn als de zenuwen in ons zenuwstelsel. Het zijn de paden waarlangs zenuwcellen met elkaar communiceren. Die paden moeten feilloos zijn. Die functie hebben kabels in een netwerk ook. Het zijn de wegen om het ene apparaat met het andere te laten communiceren en daardoor processen vlekkeloos te laten verlopen. Deze mogen daarom niet falen.

Ieder netwerk is verschillend en heeft zo zijn eigen eisen, maar één vereiste is dat de paden van het netwerk goed te bewandelen zijn. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden wij een breed assortiment aan koper en glasvezel netwerkkabels van goede kwaliteit. Dat doen we met bijvoorbeeld het Zwitserse Datwyler, het Duitse Metz of het Nederlandse Redlink. We hebben van deze merken diverse categorieën en typen kabels in het assortiment. Van Cat5e tot en met Cat7A kabels en van U/UTP tot en met F/FTP kabels. De kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en met verschillende connectoren. 

Deugdelijke componenten voor de puntjes-op-de-i

Het moge nu duidelijk zijn dat alles begint bij bewandelbare paden. Maar om een netwerk te laten excelleren, zijn ook deugdelijke componenten – de spreekwoordelijke zenuwcellen – nodig, zodat de adequate paden ook echt optimaal kunnen worden benut. Daarvoor hebben we een selectie aan connectoren, keystones, panelen, outlets, wandboxen, aansluitdozen, koppelstukken en andere componenten.

  • +25 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-