Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

WiFi

16 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke Wi-Fi technologie

Wi-Fi speelt tegenwoordig een onmisbare rol in ons leven. Dat zien we aan de toename van clouddiensten, toepassingen voor Internet of Things (IoT), datacenters en ga zo maar door. We maken steeds intensiever gebruik van internet, gebruiken steeds zwaardere software en passen steeds meer systemen op netwerken toe. Het dataverkeer dat we op het moment draadloos realiseren, stijgt daarbij de pan uit.

U kunt zich dus voor wel voorstellen dat er up-to-date, geavanceerde technologie nodig is om aan die toenemende eisen te voldoen. Wij ook. Dus wij spelen in op die vraag door in te zetten op hoge kwaliteit Wi-Fi apparatuur van Xirrus.

De hardware van Xirrus, acces points, antennes, injectors en switches, zijn allemaal ontworpen om een zo groot mogelijke dekking te realiseren voor een zo groot mogelijk aantal gebruikers. Er is daarbij vooral een focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De software om deze apparatuur in te stellen en te onderhouden zijn zeer eenvoudig in gebruik, zodat het voor iedereen mogelijk is om deze apparatuur te bedienen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord. 

  • +20 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-