Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 08:30 - 17:30
Of stuur een e-mail

Gereedschap

149 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

149 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren

De installateur kan niet zonder zijn gereedschap

Kwalitatief gereedschap en de installateur zijn onlosmakend verbonden met elkaar. Om een goed universeel netwerk af te kunnen leveren wordt er nou eenmaal gebruik gemaakt van de juiste gereedschappen. Daar weet u waarschijnlijk alles van. Als elektrotechnische groothandel proberen we u zo optimaal mogelijk te bedienen op het gebied van data & ICT.

Compact gereedschap

Gereedschap komt in vele vormen en maten. Heeft u bijvoorbeeld een striptang nodig voor het strippen van een UTP-kabel of een krimptang voor het krimpen van een connector? Neem dan eens een kijkje in het gehele overzicht striptangen en krimptangen. Maar mogelijk bent u gewoon op zoek naar het juiste mesje, scherpe (buizen) schaar, een reinigingsset of locator om uw installatietechnische werkzaamheden te ondersteunen. In dit geval gaat het om – klein – gereedschap.

Kwaliteit boven alles

Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat u op zoek bent naar groter gereedschap, zoals een kabelroller om uw kabelhaspel op te plaatsen. Kabelsrollers zijn beschikbaar in 50kg, 125kg en 300kg formaat. Verder beschikt het gereedschap assortiment over een handige trekveer, LED-verlichting en spinner om uw universele netwerk succesvol te voltooien.

Redlink beschikt over een breed productenscala, maar zoekt u iets anders? We doen graag ons best u verder te helpen. Onze hoogwaardige producten komen van merken als Datwyler, Metz-Connect, Jokari, IDEAL Networks, Runpotec, Saenroll en meer.

 • +25 jaar ervaring in datatechniek
 • Facturen met scherpe prijzen
 • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
 • De beste kwaliteit met top merken
 • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €250,-