Close menu Menu

4 februari 2021

Distributeur PATCHBOX Nederland

PATCHBOX werd opgericht met een sterke toewijding aan de optimalisatie van IT-netwerkrekken en IT-workflows. De revolutionaire producten vereenvoudigen het beheer van netwerkkabels radicaal en veroveren de IT-sector. Opgericht in 2015 met het hoofdkantoor in Wenen en met Redlink als distributiepartner in Nederland, willen we de waarde die PATCHBOX voor klanten kan toevoegen maximaliseren. Het is de unieke kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid die PATCHBOX biedt, wat zorgt voor een uitstekende samenwerking!

Het assortiment van PATCHBOX

Drukwerkdeal.nl kiest voor PATCHBOX

Waarom heeft Drukwerkdeal.nl gekozen voor PATCHBOX?

Klantcase Drukwerkdeal.nl

Werking van PATCHBOX | Redlink elektrotechnische groothandel

Kwaliteit & innovatie

Kwaliteit en innovatie hebben beide de hoogste prioriteit bij PATCHBOX. Denk aan innovatieve oplossingen voor netwerkrekken die je dagelijkse workflow drastisch vergemakkelijken, gebouwd op een kwaliteitsniveau dat je verwachtingen overtreft. PATCHBOX is erkend door het grootste Amerikaanse vakblad, de Cabling Installation & Maintenance Innovators Gold Awards, naast verschillende andere prijzen voor haar producten. Dat is precies de kwaliteit en innovatie waar we bij Redlink grote waarde aan hechten.

Eenvoud & klantgerichtheid

Bij PATCHBOX hebben ze graag de processen net als de producten – eenvoudig. Zowel bij PATCHBOX als bij Redlink draait alles om de klant. Elke dag weer ligt de focus bij beide op een nog betere service en nog betere producten te bieden.

Groei & betrouwbaarheid

Omdat PATCHBOX en Redlink vinden dat de producten beschikbaar moeten zijn voor elk bedrijf, zijn we gedreven om de samenwerking te laten groeien. Vanuit PATCHBOX worden wij voorzien van de nieuwste producten en informatie zodat jij als installateur kunt rekenen op alleen het allerbeste!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Redlink BV (@redlink_bv)

De PATCHBOX brochure!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg