Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

LanTEK 3: beste kabelcertificeermeter van dit moment

25 november 2015

De LanTEK 3 is een eenvoudig te hanteren kabelcertificeerder die voldoet aan de bestaande TIA en ISO/IEC prestatienormen voor het testen tot Cat 7A/1000MHz. Er kunnen FiberTEK 3 adapters worden gebruikt met de LanTEK 3 voor snelle en eenvoudige certificering van singlemode en multimode glasvezelverbindingen van hoge bandbreedte, inclusief testen met encircled flux.

LanTEK 3 en FiberTEK 3Data testen wanneer u maar wilt, waar u maar wilt

Technische gebruikers in het veld kunnen testresultaten delen met collega’s of klanten zonder de klus te verlaten. Dat kan met gebruik van de IDEAL AnyWARE app op een smartphone. De voordelen hiervan zijn betere samenwerking, snellere afwerking van projecten en het verminderen van de kosten.

Tijd en kosten besparen met nieuwe functies voor probleemoplossing

Indien kabels onvolkomenheden bevatten, is het eenvoudig om de storing op te sporen met de introductie van deze nieuwe meetfuncties: Time Domain Return Loss (TDRL) en Time Domain Near End Cross Talk (TDNEXT). Deze functies lokaliseren verborgen connecties, lasfouten en andere kabelfouten door een eenvoudig uitgebreide storingtests uit te voeren. Hiermee kunnen veel uren per project worden bespaard.

Om storingen in glasvezelkabels op te sporen, is elke FiberTEK 3 adapter uitgerust met een zichtbare lichtbron om fouten en glasvezelpoorten visueel te maken.

Nieuwe permanent link (PL) adapter bespaart kosten

De nieuwe PL adapters verminderen ‘downtime’ en verlagen onderhoudskosten met vervangbare RJ45 fieldplugs. Hierdoor hoeven geen complete adapters te worden vervangen. De nieuwe PL adapters hebben gecentreerde koppelingen om gehele compatibiliteit met alle merken van Cat6A/Class EA te garanderen. Hierdoor hoeft niet per se gebruik te worden gemaakt van merkspecifieke adapters. Deze PL adapters gebruiken een ultra flexibele kabel van hoge kwaliteit die het mogelijk maakt om toe te passen in nauwe ruimtes zonder de PL adapter of aansluiting te beschadigen.

Meer kosten besparen met modulaire oplossing

Het is wenselijk om de kosten voor kapitaalgoederen zo veel mogelijk te reduceren. De LanTEK 3 en FiberTEK 3 bieden daarom een ‘pick and mix’-oplossing van onderdelen, waardoor u alleen hoeft te betalen voor wat u nodig heeft. Dit is inclusief een groot scala aan testmodules, accessoires en CAREPLANS om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften.

Professionele rapportage

Automatisch testrapporten in PDF- of CSV-formaat genereren. De samenvattingspagina van elk rapport kan handmatig worden aangepast met zaken als logo, bedrijfsnaam en andere details, zoals gegevens van een inspecteur. Kies uit drie verschillende rapportageweergaven met geslaagde, gefaalde of alle testresultaten in ieder rapport:

  • Samenvatting
  • Kort
  • Volledig


Uitwerking

Meer informatie over de modulaire oplossing, bijkomend data management software, permanent link adapter en alle feiten op een rij vindt u hier!

U kunt ook de Lantek 3 brochure downloaden.

Blijf op de hoogte, meld u aan voor de nieuwsbrief