Close menu Menu

Functiebehoud handboek

handboek functiebehoud

Zoek je informatie over brandveilig installeren en kabels met Functiebehoud? Het bijgewerkte handboek Functiebehoud van Datwyler uit 2016 heeft alle kennis die nodig is om brandveilig te installeren volgens de normen van het bouwbesluit.

Inhoud

Het handboek is geschreven voor installateurs, installatiebedrijven en technisch adviseurs en bevat een geactualiseerde en uitgebreide uitgave á 100 pagina's met collectieve expertise. Het boek biedt samengebundelde kennis, maar ook gedetailleerde informatie over meerdere installatietechnieken en over de montage van standaard kabelinstallaties met functiebehoud E30 tot E90!

Standaard optionele installatietechnieken

Deze installatietechnieken van de veiligheidskabels en -systemen komen speciaal in aanmerking. De klassieke standaard installatietechnieken worden met hoge mate overtroffen en zijn door beproevingscertificaten (ABP's) goedgekeurd volgens DIN 4102-12.

Beschikbare talen

Vanaf nu zijn de handboeken direct in het Engels en Duits te verkrijgen, maar binnenkort zal de Nederlandse uitgave ook beschikbaar zijn.

Download het Datwyler Handboek Functiebehoud