Close menu Menu

Waar staan we voor?

Zowel in ons privé- als zakelijke leven zien we dat we steeds afhankelijker worden van verbindingen met de wereld, zodat wij constant in staat zijn om te doen waar we goed in zijn. Maar hoe afhankelijker we daarvan zijn, hoe belangrijker het is dat die verbindingen in stand blijven. Door toenemende eisen is zo’n duurzame verbinding enkel mogelijk met een excellent, universeel netwerk. En tegenwoordig is niemand minder dan een echt professionele installateur in staat om die toekomstbestendige netwerken te installeren. Daarom zet Redlink zich in om ervoor te zorgen dat de installatiewereld deze professionals niet kwijtraakt.

Door vakwerk af te leveren, zorgt de installateur voor tevreden eindgebruikers. Die tevreden eindgebruikers zijn loyaal, betrokken en zullen de installateur sneller aanbevelen. Positieve uitkomsten leveren uiteindelijk altijd meer op dan direct economisch voordeel. Wij willen graag de naam van de professionele installateurs groot houden.

Aan de hand van jarenlange ervaring en kennis is Redlink er voor de professionele installateur, die door middel van vakwerk zijn eindgebruikers met hoogwaardige producten kan bedienen. Kwaliteitsproducten, zoals netwerk- en communicatiekabels, componenten en gereedschappen voor data-, brandmeld-, en beveiligingsinstallaties staat hier centraal. Hiernaast biedt Redlink constante ondersteuning en advies aan de installateur die deze producten installeert.

"Redlink biedt uitstekende netwerkproducten door deze te verrijken met vindingrijk advies en constante, adequate ondersteuning, zodat u in elke situatie in staat bent om excellente netwerken te installeren, waarmee u uw naam als professional hoog houdt."

Artikeltje bij start