Close menu Menu

Groen ondernemen

3 december 2020

Groen ondernemen

Redlink gaat voor een groenere wereld en bundelt de belangen voor milieu en maatschappij door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in alle bedrijfsprocessen te integreren.

De communicatie met onze relaties en de archivering gebeurt grotendeels digitaal, zo kunnen wij papiergebruik tot een minimum beperken. Wij werken vanuit een duurzaam gebouw met goede klimaatvoorzieningen waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk gehouden wordt. Wij hergebruiken ons bedrijfsafval en scheiden consequent in papier, plastic en overig afval en zorgen voor een verantwoorde verwerking hiervan.

Ook in onze logistieke dienstverlening kiezen wij voor een duurzame, groene bedrijfsvoering. Onze transporteurs rijden met voertuigen die zijn voorzien van roetfilters en bij het bepalen van de routes wordt gedacht aan het beperken van brandstofverbruik.

Wij werken bij voorkeur samen met leveranciers die net als Redlink waarde hechten aan milieu en maatschappij en ook het belang van verantwoord ondernemen inzien en dit nastreven. Zo is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook voor Datwyler Nederland, waar wij hoofd-distribiteur van zijn, erg belangrijk. Zij doen onder andere aan verantwoordelijke productie met het hierbij efficiënt gebruiken van bronnen, en het ontwikkelen van producten die bestaan uit milieuvriendelijke componenten. Zij streven net zoals wij een zo milieuvriendelijk mogelijke bedrijfsvoering na.

Ons MVO-beleid uit zich onder andere in onze haspelretourservice en hergebruik van materialen.

Voor meer informatie over ons MVO-beleid kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op +31 33 298 09 26 of mailen naar sales@redlink.nl.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Of neem contact met ons op via het contactformulier!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg