Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Groen Ondernemen

Redlink gaat voor een groenere wereld en bundelt de belangen voor milieu en maatschappij door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in alle bedrijfsprocessen te integreren.

De communicatie met onze relaties en de archivering gebeurt grotendeels digitaal, zo kunnen wij papiergebruik tot een minimum beperken. Wij werken vanuit een duurzaam gebouw met goede klimaatvoorzieningen waardoor het energieverbruik zo laag mogelijk gehouden wordt. Wij hergebruiken ons bedrijfsafval en scheiden consequent in papier, plastic en overig afval en zorgen voor een verantwoorde verwerking hiervan.

Ook in onze logistieke dienstverlening kiezen wij voor een duurzame, groene bedrijfsvoering. Onze transporteurs rijden met voertuigen die zijn voorzien van roetfilters en bij het bepalen van de routes wordt gedacht aan het beperken van brandstofverbruik.

Wij werken bij voorkeur samen met leveranciers die net als Redlink waarde hechten aan milieu en maatschappij en ook het belang van verantwoord ondernemen inzien en dit nastreven. Zo is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook voor Datwyler Nederland, waar wij hoofd-distribiteur van zijn, erg belangrijk. Zij doen onder andere aan verantwoordelijke productie met het hierbij efficiënt gebruiken van bronnen, en het ontwikkelen van producten die bestaan uit milieuvriendelijke componenten. Zij streven net zoals wij een zo milieuvriendelijk mogelijke bedrijfsvoering na.

Ons MVO-beleid uit zich onder andere in onze haspelretourservice en hergebruik van materialen.

Voor meer informatie over ons MVO-beleid kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op +31 33 298 09 26 of mailen naar info@redlink.nl.
 

Groene haspelsGroene LED verlichting

  • +25 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-