Close menu Menu

3 december 2020

Distributeur Metz Connect Nederland

“Wereldwijde verbindingen waren nog nooit zo belangrijk als tegenwoordig. Onze wereld is verbonden in netwerken.” Daar zijn Metz Connect en Redlink het compleet over eens. Sinds de oprichting door Albert Metz in 1976 zijn zij dan ook continu bezig om kwalitatieve verbindingen te realiseren. Het assortiment van Metz Connect wordt gedistribueerd in veel landen van Azië, Amerika en Europa – naar exploitanten van installaties en gebouwen, en fabrikanten van machines en apparaten die de competenties en diensten van Metz Connect nodig hebben. Zo zien wij Metz Connect bij Redlink als een echte partner van de vakhandel! Metz Connect beschikt over buitengewone ontwikkelings- en productiemogelijkheden. De markt van vandaag is sterk in beweging en veranderd veel sneller dan in het verleden. Metz Connect biedt met haar productie en ontwikkeling faciliteiten de mogelijkheid om klant specifieke oplossingen te produceren.

Metz Connect en haar diverse productlijnen

C | Logline
Het C | Logline portfolio omvat intelligente systeem- en schakelkastcomponenten voor de (de)centrale sturing van gebouw- en procesautomatisering, relaistechniek en telecommunicatie. Binnen het C|Logline pakket worden eenvoudige relais tot intelligente “Datalogger’s” geboden die bijvoorbeeld helpen met het consolideren van data uit energiemeters om energieverbruik te monitoren en waar nodig te managen. Modules op basis van Modbus, LON, M-Bus, BACnet, CANbus tot aan tijd en monitoring relais passen binnen de C-Logline productlijn.
Onze klanten kiezen de C-Logline producten voor toepassing op veldbus niveau en ook als aanvullend product bij andere intelligente oplossingen.

P | Cabling
Het P | Cabling portfolio omvat hoogwaardige, internationaal gestandaardiseerde en krachtige aansluitcomponenten voor koper- en glasvezelnetwerken. Toepassingsgebieden zijn gestructureerde gebouw- en industriebekabeling en datacenteromgevingen.
Gebruiksvriendelijke installatie, maximale kwaliteit en hoogste systeemgeschiktheid in alle relevante prestatieklassen zijn de eigenschappen van onze connectoren, patchpanelen en bekabeling.
Metz Connect is een fabrikant gespecialiseerd in datacom connectiviteit. De hoogwaardige Metz Connect connectiviteit is, indien gewenst, te combineren met databekabeling van derden. Metz Connect heeft afspraken met gerenommeerde databekabeling fabrikanten waarmee door erkende Metz Connect Installatie Partners een “Full-System” geboden kan worden en een volledige systeemgarantie aan de eindgebruiker opgeleverd kan worden.
Graag gaan Redlink en Metz Connect met je in gesprek om een erkende installatiepartner te worden. Hiervoor kun je contact opnemen met de jouw Redlink contactpersoon.
Zij gaan graag met je in gesprek om dit eenvoudig voor jou te organiseren.

U | Contact
Het U | Contact portfolio biedt innovatieve producten, oplossingen en systemen voor aansluittechniek op printplaten en apparatuur. Het pakket bestaat uit aansluitklemmen, stiftconnectoren, Board-to-Board-verbindingsstukken en perifere connectoren (RJ, M12, USB, etc.). Alles toepasbaar binnen verschillende toepassingen en veiligheidsklassen.
Producten die compatibel zijn met de markstandaarden en klant specifieke product- oplossingen o. a. voor industriesturing en gebouwautomatisering zijn onderdeel van dit pakket.

Garantieprogramma Metz Connect

In Nederland vinden we het belangrijk dat we onze installatie borgen voor “Morgen”.
Een PICabling netwerkgarantie maakt een integraal onderdeel uit van de totale netwerkoplossing welk Metz Connect jou kan bieden. Metz Connect bied je een totale 25 jarige garantie op alle toegepaste PICabling Metz Connect producten welk geïnstalleerd zijn volgens de wereldwijd erkende databekabelingstandaarden door de erkende Metz Connect installatiepartner. Bij eventuele defecten binnen de garantieperiode aan het bekabelingnetwerk zal Metz Connect samen met jou een passende oplossing zoeken voor herstel hiervan.

Ben je geïnteresseerd in de Metz Connect garantievoorwaarden? Klik dan op de volgende link om contact met ons op te nemen:

Contact voor de Metz garantievoorwaarden

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg