Close menu Menu

10 juni 2021

Micro & Mini Data Centres | EDGE Solutions

De wereld is zeer complex, verbonden en zeer competitief geworden. De hoeveelheid benodigde, geproduceerde en verwerkte data neemt exponentieel toe. Om de kansen van digitalisering te benutten, moeten organisaties vertrouwen op een slimme en strategische IT-infrastructuur. Datwyler is een wereldwijde speler die organisaties helpt om voorop te blijven lopen en hun kernactiviteiten te verbeteren met een ultramoderne IT-infrastructuur. Gebouwd op het beste van twee werelden: de topkwaliteit van een gecertificeerd Zwitsers merk en de toonaangevende expertise van een internationaal aanwezig team. De infrastructuur staat in lijn met jouw behoeften, zodat jij je kunt concentreren op waar jij het beste in bent: je bedrijf laten groeien en waarde toevoegen aan het leven van mensen.


Het MDC (Micro Data Centre) van Datwyler is een compacte, voorgemonteerde plug and play IT-infrastructuuroplossing die in een 42U-rack onder andere bevat, een energiedistributie-eenheid, een onderbrekingsvrije voeding (UPS), een koeleenheid, een luchtspleetafdichting, een omgeving en een bewakingssysteem voor de beveiliging evenals de bijbehorende sensoren. Binnen enkele uren kan deze MDC operationeel zijn.

Verschillende toepassingen:

  • Edge Computing.
  • Slimme installaties die het inzetten toelaten van IoT-apparaten en/of Artificial Intelligence (AI), Augmented Reality (AR), Virtuele Realiteit (VR), automatisering, etc.
  • Als een computerknooppunt in filialen.
  • Als een verdeler van de verdieping.

Wil je meer weten over de Datwyler Micro Data Centre


Neem hier contact met ons op!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg