Close menu Menu

4 maart 2021

Distributeur Minkels

Minkels is een kennisgedreven producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor datacenter infrastructuur. De producten van Minkels vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden aan klantspecifieke en evoluerende businessbehoeften. Redlink ziet daarom in Minkels een goede partner als leverancier van alle benodigdheden voor het moderne datacenter.

Alle Minkels producten kenmerken zich door een toekomstbestendig karakter. In onze ogen is dat een must omdat de rol van datacenters snel verandert, gedreven door onder meer de cloud, Internet of Things (IoT), Big data en IT kostenreductie. Minkels gelooft dat modulariteit en volledige integratie de sleutel zijn tot een future-proof datacenter. Alleen dan kan de juiste mate van flexibiliteit en efficiëntie worden geboden. Voor Minkels zijn dit niet zomaar termen, hier staan zij echt voor; het zijn de Minkels-kernwaarden:

 • Innovatie en flexibiliteit
  Minkels heeft ontwikkeling en productie in eigen huis. Dit in combinatie met de nodige kennis en expertise, zorgt ervoor dat klanten altijd verzekerd zijn van de nieuwste datacenter technologieën.
 • Van standaard tot klantspecifiek
  Met de producten van Minkels kies je voor de datacenter oplossing die bij jou past. Of dat nu een standaard of klantspecifiek product is.
 • Energie-efficiëntie
  Minkels hecht grote waarde aan Corporate Social Responsibility (CSR). Minkels streeft er dan ook naar om haar koppositie op het gebied van energie-efficiënte oplossingen te behouden, zodat zowel de klant als het milieu hiervan kunnen profiteren.
 • Modulariteit en integratie
  Modulariteit en volledige integratie leggen de basis voor een flexibel, efficiënt en toekomstbestendig datacenter.
 • Global presence local excellence
  Minkels streeft naar eenzelfde kwaliteit en beschikbaarheid van haar producten wereldwijd, aangevuld met lokale dienstverlening.

Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben wij een snelkeuzekaart:

De Minkels snelkeuzekaart!

Nexpand

Een intelligent ontwerp was een van de belangrijkste vereisten bij de ontwikkeling van het Nexpand-platform. Tijdens het ontwerpproces heeft Minkels er continu naar gestreefd om de mogelijkheden uit te breiden en een hoog niveau van schaalbaarheid te bieden. De functionaliteit is naadloos geïntegreerd in het aluminium frame waardoor er een volledig geïntegreerd platform is ontstaan. Er is ook de mogelijkheid om de systemen en producten uit het Minkels-portfolio te combineren.

Voor het interieur van de serverkast is gebruikgemaakt van aluminium extrusies, waarin schroefrails zijn geplaatst die verstelbaar zijn over de volledige breedte en diepte. Hierdoor kunnen alle accessoires op flexibele wijze over alle drie de dimensies bevestigd en traploos versteld worden. Op die manier kan het interieur van de serverkast op maat worden ingericht, zonder afhankelijk te zijn van bepaalde gaten of steekmaten van gaten. Deze gaten zouden de luchtdichtheid ook negatief beïnvloeden.


Benieuwd naar het complete assortiment van Minkels?

Het complete assortiment van Minkels!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg