Close menu Menu

9 maart 2021

Distributeur Netally

Al meer dan 25 jaar zijn Redlink en Netally de #1 bondgenoot van netwerkprofessionals over de hele wereld. Netally is begonnen met het maken van ‘s werelds eerste draagbare netwerkanalysator – de LANMeter® – en zijn sindsdien doorgegaan als dé gangmakers van de industrie, eerst als een bedrijfseenheid van Fluke Networks Inc. en vervolgens als onderdeel van NETSCOUT Systems, Inc. Nu, als een onafhankelijke organisatie blijft NetAlly de norm bepalen voor draagbare netwerktests. Netally is een bedrijf opgericht door ingenieurs, gepassioneerd door innovatie en gemotiveerd door één doel: de best mogelijke testapparatuur maken, ontworpen met uw succes in gedachten. Organisaties vertrouwen er op om hun netwerken draaiende te houden. Bij Netally zitten dan ook betrouwbare, praktische, no-nonsense experts. Netally is de partner achter de schermen van Redlink die ervoor zorgt dat de beste netwerkapparatuur bij de professional geleverd kan worden.


AirCheck™ G2

Ontworpen voor netwerkprofessionals die moeten valideren dat het WLAN werkt of die problemen met connectiviteit en prestaties moeten oplossen.

AirMapper ™ Site Survey-app – nu met actieve enquêtes!
AirCheck G2-gebruikers kunnen snel en eenvoudig locatiegebaseerde Wi-Fi-metingen verzamelen en visuele warmtekaarten maken van belangrijke prestatiestatistieken in de Link-Live Cloud Service of AirMagnet Survey PRO. De AirMapper-app is eenvoudig te gebruiken en ideaal voor snelle site-enquêtes van nieuwe implementaties, validatie van wijzigingen en prestatieverificatie.

Klik hier voor de Aircheck G2!


Benieuwd naar alles wat Netally te bieden heeft?

Klik dan hier!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg