Close menu Menu

2 september 2021

Distributeur Netgear

Netgear en Redlink

Bij Netgear zet men ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. Daarom ziet Redlink producent Netgear als ideale partner van en voor de professional!

Voor de professionele installateur

De klanten tevreden en trouw houden betekent alles. Bij Redlink zijn we toegewijd aan jou succes. Daarom leveren we de tools en oplossingen die jij nodig hebt om je particuliere en zakelijke klanten verbonden, productief en tevreden te houden. Werk samen met Netgear en Redlink voor thuisverbinding, homemedia, beveiliging en automatisering, en mobiele oplossingen. We besteden aandacht aan de details die voor jou van belang zijn om op maat gemaakte, kostenefficiënte en schaalbare oplossingen te leveren die bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Voor jouw bedrijf

Voor bedrijven is vertrouwen essentieel. Als het gaat om het netwerk, is het nog belangrijker. Of u nu een klein bedrijf bent met grote dromen of een middelgroot bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, jij moet in veilige omgeving kunnen werken, ideeën eenvoudig kunnen delen, locaties op afstand veilig kunnen verbinden en je werknemers de instrumenten bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Netgear en Redlink bied jou die netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. Ons uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij leveren oplossingen waar je op kunt rekenen, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien.

Voor bij jou thuis

Netgear en Redlink maken het jou gemakkelijk om het slimste huis in de buurt te creëren met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Dankzij de reeks gebruiksvriendelijke producten kun je de beste films streamen, met je smartphone controleren of thuis alles in orde is en al je foto’s en video’s opslaan en beschermen. Van de meest geavanceerde internetaansluiting (zowel draadloos als bedraad), tot superieure streaming-, thuisvideobewaking- en opslagoplossingen; jou thuisnetwerksysteem biedt de snelheid, het bereik en de prestaties die jij nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Bij Netgear richten we ons op alles wat kan worden verbonden, met het doel jou online ervaring naadloos te maken zodat jij rustig achterover kunt leunen en meer kunt doen.

Benieuwd naar wat we je aan kunnen bieden van Netgear?

Neem contact met ons op!

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg