Klantenservice. 033 298 09 26
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 18:00
Of stuur een e-mail

Over Redlink

 

Redlink is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel. Wij geloven in ervaring. In specialisme en in eerlijkheid. Met +20 jaar aan ervaring en kennis in huis leveren wij uiterst vakkundig advies op maat.

Wij zijn de trotse hoofddistributeur van Dätwyler Nederland en werken daarnaast onder andere nauw samen met METZ CONNECT, IDEAL INC en diverse andere gerenommeerde merken in de technische installatiewereld.  

De drijvende kracht achter Redlink vloeit voort uit het enthousiasme en de praktijkervaring van onze medewerkers. Wij delen onze passie or het vak en zijn daarom ook bereid om nét even dat stapje extra te zetten. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met de fabrikanten, zodat we snel kunnen schakelen, regelen en leveren.

 

Het team

Redlink heeft een toegewijd team team van +5 medewerkers met één duidelijk doel; installateurs tevreden houden. Dat doen wij met professioneel advies en goede service. Zo krijg elke opdracht een toekomstbestendige datatechnische oplossing. Typisch aan onze bedrijfscultuur is onze nuchtere kijk op zaken, onze drive voor het beste resultaat en onze informele sfeer. Kom een keer een "bakkie" doen als je een bestelling komt afhalen.

Iwan de GraafJeroen de GraafWillemiek Muys
Iwan de Graaf
Manager
Jeroen de Graaf
Sales Manager
Willemiek Muys
Finance
Aart KuisManon RoosMerlijn Kauffman
Aart Kuis
Sales medewerker
Manon Roos
Directie assistente
Merlijn Kauffman
Online Marketeer
Bernardo Rosendal
Bernardo Rosendal
Logistics


Waar staan we voor?

Zowel in ons privé- als zakelijke leven zien we dat we steeds afhankelijker worden van verbindingen met de wereld, zodat wij constant in staat zijn om te doen waar we goed in zijn. Maar hoe afhankelijker we daarvan zijn, hoe belangrijker het is dat die verbindingen in stand blijven. Door toenemende eisen is zo’n duurzame verbinding enkel mogelijk met een excellent, universeel netwerk. En tegenwoordig is niemand minder dan een echt professionele installateur in staat om die toekomstbestendige netwerken te installeren. Daarom zet Redlink zich in om ervoor te zorgen dat de installatiewereld deze professionals niet kwijtraakt. 

Door vakwerk af te leveren, zorgt de installateur voor tevreden eindgebruikers. Die tevreden eindgebruikers zijn loyaal, betrokken en zullen de installateur sneller aanbevelen. Positieve uitkomsten leveren uiteindelijk altijd meer op dan direct economisch voordeel. Wij willen graag de naam van de professionele installateurs groot houden.

Aan de hand van jarenlange ervaring en kennis is Redlink er voor de professionele installateur, die door middel van vakwerk zijn eindgebruikers met hoogwaardige producten kan bedienen. Kwaliteitsproducten, zoals netwerk- en communicatiekabels, componenten en gereedschappen voor data-, brandmeld-, en beveiligingsinstallaties staat hier centraal. Hiernaast biedt Redlink constante ondersteuning en advies aan de installateur die deze producten installeert. 

"Redlink biedt uitstekende netwerkproducten door deze te verrijken met vindingrijk advies en constante, adequate ondersteuning, zodat u in elke situatie in staat bent om excellente netwerken te installeren, waarmee u uw naam als professional hoog houdt."

Het assortiment van Redlink bestaat uit ruim 10.000 artikelen. Wij leveren op een maatschappelijk verantwoorde manier de digitale snelweg voor gebouwen en voorzien onze klanten van de infrastructuur van A tot Z. Denk hierbij aan bekabeling voor onder andere datanetwerken als Ethernetkabel, coaxkabel, glasvezelkabel als ook de brandveilige functiebehoudkabels en kabel-ophangsystemen, KNX/EIB buskabel, alarmkabel als ook aanverwante aansluitmaterialen voor alle type kabels. Daarnaast is Redlink dealer van meetapparatuur en industriële labelprinters. Tevens is het mogelijk om speciaal op maat gefabriceerde glasvezelkabels (plug-and-play) te bestellen. In de keuze van het assortiment is kwaliteit van doorslaggevende aard. Neem als voorbeeld de Datwyler kabels.

Kijk voor het volledige aanbod in onze webshop. Staat het product wat u wilt bestellen er niet tussen of heeft u een vraag? Bel ons gerust op +31 (0)33 298 09 26 of mail naar sales@redlink.nl. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Redlink is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30.

  • +20 jaar ervaring in datatechniek
  • Facturen met scherpe prijzen
  • Persoonlijk, no-nonsense en recht-door-zee
  • De beste kwaliteit met top merken
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-