Close menu Menu

Over Redlink

Over Redlink

Redlink is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel met data-technische oplossingen voor de professionele installateur. Wij zijn de officiële hoofddistributeur van de merken Datwyler IT Infra en PATCHBOX GmbH en werken nauw samen met Metz Connect, TREND Networks en andere A-merken uit de technische installatiebranche.

Blijf een pro!

Wij leveren koper- & glasvezelnetwerkkabels, brandmeldkabels, alarmkabels, liftbekabeling, materiaal voor KNX domotica en draadloze netwerkoplossingen. Alles wat nodig is voor een sterke IT infrastructuur en een gedegen ICT-netwerk. Redlink heeft een toegewijd team met één duidelijk doel; installateurs helpen professioneel te blijven. Dat doen wij met advies op maat en extra zorg bij de wensen en levering. Zo kan elke professionele installateur data-installaties met garantie futureproof opleveren. Mede door onze scherpe prijzen, sterke service en snelle leveringen kiezen bedrijven als EQUANS, IP-GROEP UNICA, BAAS, BAM, en CONNECT-PLUS elke keer voor Redlink als partner.

Voor 16.00 besteld, morgen bezorgd!

Het assortiment van Redlink bestaat uit ruim 10.000 artikelen. Wij leveren op een maatschappelijk verantwoorde manier de digitale snelweg voor gebouwen en voorzien onze klanten van de infrastructuur van A tot Z. Denk hierbij aan de bekabeling voor onder andere datanetwerken als Ethernetkabel, coaxkabel, glasvezelkabel als ook de brandveilige functiebehoudkabels en kabel-ophangsystemen, KNX/EIB buskabel, alarmkabel als ook aanverwante aansluitmaterialen voor alle type kabels. Daarnaast is Redlink dealer van meetapparatuur en patch en serverkasten. Tevens is het mogelijk om speciaal op maat gefabriceerde glasvezelkabels (plug-and-play) te bestellen. In de keuze van het assortiment is kwaliteit van doorslaggevende aard. Neem als voorbeeld de Datwyler IT Infra kabels.

Al 25 jaar advies op maat.

Kijk voor het volledige aanbod in onze webshop. Staat het product dat je wilt bestellen er niet tussen of heb je een vraag? Bel ons gerust op +31 33 298 09 26 of mail naar sales@redlink.nl. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Redlink is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Dit is Redlink

Wij onderscheiden ons door een nuchtere kijk op zaken en onze drive voor het beste resultaat.

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distributiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg

Team Redlink

Wij zijn Redlink! Typisch aan onze bedrijfscultuur is onze nuchtere kijk op zaken en onze drive voor het beste resultaat. Wij zijn een gemotiveerd en toegewijd team met een informele sfeer. Kom daarom kennis maken en een "bakkie"​ doen als je een bestelling komt afhalen of toevallig in de buurt bent.

Iwan de Graaf

Operation Manager | Iwan@redlink.nl

Jeroen de Graaf

Sales Manager | Jeroen@redlink.nl

Willemiek Muys

Finance | Willemiek@redlink.nl

Daniël van de Veen

Inside sales | Daniel@redlink.nl

Janita Heinen

Operations | Janita@redlink.nl

Bernardo Rosendal

Logistics | Logistiek@redlink.nl

Jorin van de Groep

Logistics | Logistiek@redlink.nl

Milan de Graaf

Marketing | Milan@redlink.nl