Close menu Menu

Team Redlink

Team Redlink

Redlink heeft een gemotiveerd en toegewijd team met medewerkers die hun vak verstaan. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en geven advies op maat. Doordat wij pro actief zijn en veel persoonlijke aandacht hebben voor elk detail verloopt ons orderproces snel, punctueel en adequaat. Dat is de kracht van Redlink.

Werken bij Redlink? Kijk op Redlink.nl/vacature voor onze meest recente vacatures!

Redlink ontzorgt klanten zo veel mogelijk. Naast onze materialen ontzorgen wij klanten met extra diensten zoals het aanbieden van experts en de verhuur van certificeermeters.
Verder organiseren wij kennissessies en verzorgen wij DSP-trainingen. Zo helpen wij installateurs een professional te blijven. Blijf een Pro.
Typisch aan onze bedrijfscultuur is onze nuchtere kijk op de business en onze drive voor het beste resultaat. Wij zijn een compact en hecht team met een informele sfeer. Kom daarom gerust kennis met ons maken als je in de buurt bent. Wij bieden je graag een koffie of thee aan voor een goed gesprek.

Eigen verantwoordelijkheid
Werken bij Redlink vraagt om eigen verantwoordelijkheid. Daarom heeft Redlink pro-actieve medewerkers die het werk zien en zelfstandig oppakken.
Klantgericht
Alle medewerkers staan klanten professioneel te woord. Ook helpen wij gerust mee in het magazijn als de nood hoog is. Zo blijven wij snel en flexibel.
Platte organisatie
Van magazijnmedewerker tot directeur, iedereen krijgt de ruimte om zijn mening te geven en wordt uitgedaagd om mee te denken.
Eerlijk en direct
Een kenmerk van onze bedrijfscultuur is dat wij zonder rompslomp en informeel communiceren. Zo komen we snel bij de kern en kunnen we transparant communiceren.

Dit is Redlink

Wij onderscheiden ons door een nuchtere kijk op zaken en onze drive voor het beste resultaat!

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distributiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg

Team Redlink

Wij zijn Redlink! Typisch aan onze bedrijfscultuur is onze nuchtere kijk op zaken en onze drive voor het beste resultaat. Wij zijn een gemotiveerd en toegewijd team met een informele sfeer. Kom daarom kennis maken en een "bakkie"​ doen als je een bestelling komt afhalen of toevallig in de buurt bent.

Iwan de Graaf

Operation Manager | Iwan@redlink.nl

Jeroen de Graaf

Sales Manager | Jeroen@redlink.nl

Willemiek Muys

Finance | Willemiek@redlink.nl

Bernardo Rosendal

Logistics | Logistiek@redlink.nl

Jorin van de Groep

Logistics | Logistiek@redlink.nl

Milan de Graaf

Marketing | Milan@redlink.nl

Janita Heinen

Operations | Janita@redlink.nl

Daniël van de Veen

Inside sales | Daniel@redlink.nl