Close menu Menu

25 februari 2021

Distributeur TREND Networks

De testers van TREND Networks zijn uniek in kwaliteit en gebruiksgemak. Hierdoor ziet Redlink de samenwerking met TREND Networks als een schot in de roos.

Het assortiment testers valt uiteen in drie verschillende categorieën: datakabeltesters, netwerktesters en telecom- / bedrijfstesters.Het assortiment datakabeltesters omvat gebruiksvriendelijke koper- en vezeltesters voor kabelverificatie, Ethernet-transmissietests en kabelcertificering die de prestaties aantonen. De unieke reeks netwerktesters helpt om netwerkproblemen snel op te sporen en op te lossen. Ze verminderen de uitvaltijd doordat buitendienstmedewerkers de hoofdoorzaak van netwerkconnectiviteitsproblemen kunnen achterhalen, zoals onjuiste IP-configuratie, malafide netwerkdiensten, problemen met netwerkbandbreedte en PoE-toevoerproblemen. Ze bieden volledige Ethernet-tests van de turn-up van de carrier-service, de mobiele backhaul-link, de microgolf en de draadloze link en voor zakelijke gebruikers om de SLA-prestaties van providers te bewaken.


LanTEK IV | 3000 MHz

De LanTEK IV-kabelcertificator brengt een nieuwe standaard in de branche, waardoor je tijd bespaart en de effectiviteit verbetert. Het is tijd om de manier waarop je certificeert te veranderen. De LanTEK IV is een koper- en glasvezelkabelcertificator en kan een Cat6A-verbinding in 7 seconden testen en opslaan, ook certificeert de LanTEK verbindingen tot Cat8.1 en Cat8.2 (inclusief TCL- en weerstandsonbalansmetingen). Bovendien maakt LanTEK IV je investering toekomstbestendig – hij gaat tot 3000 MHz en biedt ruimte voor toekomstige ISO / TIA-testnormen.

LANTEK 4 | Redlink elektrotechnische groothandelVolledige connectiviteit
Een intuïtieve gebruikersinterface en een touchscreen met hoge resolutie maken LanTEK IV eenvoudig te gebruiken zonder concessies te doen aan de functionaliteit. LanTEK IV kan bijvoorbeeld verbinden met internet en met het nieuwe IDEAL AnyWARE Cloud-beheersysteem, waardoor realtime samenwerking tussen projectmanagers en buitendienstmedewerkers mogelijk is.De lanTEK IV!


VDVII | Pro

De VDV II-serie zijn eenvoudig te gebruiken kabeltesters die de integriteit controleren van koperen kabels die vaak voorkomen in huishoudelijke, commerciële of industriële spraak-, data- of video-installaties, inclusief telefoonbedrading, datanetwerk en video- / beveiligingskabels.

Geavanceerd en modern
De VDV II maakt gebruik van de modernste technologieën en biedt functionaliteit die voorheen niet beschikbaar was in een wiremapper. De geavanceerde wiremap-engine geeft complexe bedradingsfouten onmiddellijk nauwkeurig weer.

De VDVII pro!


SignalTEK NT

Als je databekabeling en Ethernet-netwerken installeert, onderhoudt of problemen oplost, stelt SignalTEK NT je in staat de prestaties tot Gigabit Ethernet-transmissiesnelheden te bewijzen.

  • Nu met touchscreen
  • Geef je klanten bewijs van prestaties met pdf-rapporten.
  • TREND AnyWARE-app – Verzend rapporten vanaf elke locatie. Klik hier voor details.
  • Prestatietest van netwerkverkeer volgens IEEE802.3ab-standaard.
  • Kabeltracering – Poort knippert om kabels visueel te traceren.
  • Geeft poort-ID van LLDP / CDP weer – Elimineer handmatige kabeltracering.
  • Testen van koperkabels – Wiremap en afstand tot de fout met behulp van TDR.
  • Glasvezelkabel testen – optische stroomindicatie. (SFP’s vereist)
  • PoE – Power over Ethernet-verificatie met spanning.

De SignalTEK NT!


Benieuwd wat TREND Networks nog meer te bieden heeft?

Het assortiment van TREND Networks

Jeroen helpt je graag verder!

Bel 033 298 09 26
(werkdagen 08:30 - 17:30)

Mail naar sales@redlink.nl

Kies je voor Redlink,
dan kies je voor;

Constante kwaliteit

Van materiaal tot levering

Officiële Distriebutiepartner Datwyler

Datwyler benadrukt onze kwaliteit

Persoonlijk en zonder rompslomp

Altijd een vast contactpersoon

Ruim 25 jaar ervaring

In zowel kabeltechniek en ICT netwerken

Snelheid en flexibiliteit

In zowel het orderproces als de nazorg