Close menu Menu

5 snelle tips voor de LANtek IV-S kabelcertificeerder

5 snelle tips voor de LANtek IV-S kabelcertificeerder

12 mei 2022

5 snelle tips voor de LANtek IV-S kabelcertificeerder

Met twee keer zoveel rekenkracht, twee keer zoveel RAM-geheugen, twee keer zoveel geheugen en een nieuw 3.0-besturingssysteem, is de LanTEK IV-S de snelste, krachtigste koper- en glasvezelkabelcertificeerder die TREND NETWORKS ooit gemaakt heeft.

Deze nieuwe generatie meetapparatuur maakt het werk van de installateur sneller en makkelijker. Wij hebben de nieuwe LanTEK IV-S al uitgelicht op onze socials, maar de mogelijkheden van deze certificeerder blijft ook ons verbazen. Daarom hebben we een vijftal tips voor jullie op een rijtje gezet om sneller en slimmer te kunnen werken met de LanTEK IV-S.

1. Maximaliseer de productiviteit met VisiLINQ™ permanente link-adapters – De gepatenteerde VisiLINQ permanente link-adapters geven jou wat je nodig hebt om de kabelcertificeerder te bedienen, allemaal in de palm van je hand.

2. Test Cat6A-kabel in slechts 7 seconden – LanTEK IV-S is de snelste cloud-gecertificeerde certificeerder ter wereld, ontworpen om 16% sneller links te testen, en wordt ondersteund door een nieuwe dual-coreprocessor om de verwerkingskracht te verdubbelen.

3. Krijg gemakkelijk de reeks metingen die jij nodig hebt – De LanTEK IV-S-kabelcertificeerder is ontworpen met een snelle en eenvoudige gebruikerservaring als kern, inclusief een responsieve gebruikersinterface met touchscreen die 42% sneller is.

4. Upload kabeltests en genereer sneller rapporten met TREND AnyWARE Cloud – De TREND AnyWARE Cloud Test Management Software is zelfs de snelste ter wereld!

5. Gebruik teamwork om sneller problemen op te lossen – Dankzij de TREND AnyWARE Cloud kun je kostbare instel fouten met de LanTEK IV-S elimineren door alle projectinformatie vooraf te configureren voordat een gebruiker naar de locatie gaat.


Klaar om je productiviteit een boost te geven met de LanTEK IV-S?

De LanTEK IV-S 500Mhz

Ook toekomstbestendig Cat.8 kunnen certificeren?

De LanTEK IV-S 3000Mhz

Upgrade naar de LanTEK IV-S kabelcertificeerder

Als je al een LanTEK IV-kabelcertificeerder bezit, kun je jouw snelheid eenvoudig verhogen met een upgrade naar LanTEK IV-S. Als je ook een Sapphire Care Plan bezit, is jouw upgrade zelfs gratis! Als je geen Sapphire Care Plan bezit, neem dan vandaag nog contact met ons op voor de andere opties om jouw LanTEK IV-certificeerder te upgraden.
*Inruilkortingen zijn ook beschikbaar voor LanTEK II- en LanTEK III-gebruikers.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
Probeer zo compleet mogelijk te zijn in het aanleveren van informatie.

Neem contact met ons op