Close menu Menu

Datwyler Buitenkabel met 288 Vezels voor FTTx en FTTh

Datwyler heeft haar arsenaal aan glasvezelkabels versterkt met een zeer compacte, metaalvrije outdoor glasvezelkabel. Datwyler noemt dit de ‘A-DQ(ZN)2’ en deze wordt onderdeel van de ‘FO Outdoor wbKT S-Mirco’ range.  De buitenkabel met HDPE mantel heeft 288 G.652.D-vezels in gevlochten bundels (12 x 24) met losse buis (loose tube) en droge tussenruimtes. Doordat de diameter van deze buitenkabel slechts 10,4 mm bedraagt, is hij uitermate geschikt om in microbuizen met een binnendiameter vanaf 12 mm te blazen.  

Door de gevlochten bundels en droge tussenruimtes is de metaalvrije kabel goed afsnijdbaar en eenvoudig in kabelconstructies voor FTTx en FTTh netwerken te installeren. Bovendien profiteren gebruikers van goede mechanische eigenschappen, zoals een verhoogde trekkracht van 2900 N en zeer lange inblaaslengtes in microbuizen. Daarnaast heeft de kabel uitstekende dempingswaarden – bijvoorbeeld 0.23 dB/km bij 1625 nm (bekabeld).

Voor informatie over de mechanische eigenschappen, zoals de trekweerstand, kabelbuiging en waterindringing kunt u hier het product-datasheet bekijken of klikken op het product hieronder om het in de webshop weer te geven.

Heeft u behoefte aan meer informatie en wilt u graag een specialist spreken? Dan kunt u ons altijd even bellen op 033 298 09 26 of een mailtje sturen naar info@redlink.nl. We helpen u graag verder.