Close menu Menu

Nieuw op de werkvloer: Daniël van de Veen

Nieuw op de werkvloer: Daniël van de Veen

17 augustus 2022

Nieuw op de werkvloer: Daniël van de Veen

Hoi, ik ben Daniël. Ik ben 26 jaar en woon in Amersfoort samen met mijn vriendin. Sinds 1 juli werk ik met veel plezier bij Redlink als commercieel medewerker binnendienst.

Wat doe je precies?
Als commercieel medewerker binnendienst is het mijn verantwoording om voor de vlotte orderbegeleiding te zorgen. Ook zal ik helpen bij (aan)vragen per mail of via de telefoon.

Waarom heb je voor Redlink gekozen?
Na voor grote bedrijven in de transport, logistiek en automotive gewerkt te hebben was het voor mij tijd om voor een compact bedrijf met korte lijnen te kiezen. Een bedrijf waar mogelijkheden zijn om mij te ontwikkelen op verschillende vlakken zonder dat er enkel volgens het boekje gewerkt moet worden. Snel schakelen en altijd dicht bij de bron zitten is iets wat mij erg aanspreekt bij Redlink. Ook het gezellige en gemotiveerde team hebben mij de keuze doen maken.

Wat hoop je voor Redlink te kunnen betekenen?
Bij Redlink hoop ik klanten goed te kunnen helpen met advies op maat. Door klanten te begeleiden over de bekende weg, maar ook door “out of the box” te zoeken naar nieuwe wegen! Dit om te zorgen dat de klant altijd met het juiste product een mooi project kan maken.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de BBQ of, als de motivatie het toelaat, in het bos op de mountainbike. Daarnaast ben ik altijd in huis bezig om zoveel mogelijk te automatiseren, alles wat “slim” te maken is wordt “slim”.


Ook werken bij Redlink? Bekijk onze vacatures!

Onze vacatures